Mine vårfavoritter

Med våren kommer det også en ny kolleksjon i glade farger og med funksjoner tilpasset en varmere årstid. Få gode tips av Kine, en av våre designere og turelskere.

_JRE0352

Varmere dager

Dagene blir nå lysere, lengre og varmere. Dette betyr også at man ofte kaster jakka ved flere anledninger, og da vil man gjerne ha på seg en fin overdel. Pust singlet er en deilig og luftig singlet som bærer preg av vårens fineste farger, og er meget behagelig å ha på seg. En annen yndling er Steinnes t-skjorte som har et sprekt design og kommer i fine vårlige farger. Den er perfekt for gåturer eller treningsøkter ettersom den er lett og behagelig, ikke sitter for stramt, og har en fin passform. Huldefossen t-skjorte har vi også nå fått inn i nye farger, og denne passer like fint til jeans, som til tur.

Gode turplagg som er perfekt for våren

Skal man ut på tur i vårværet, trenger man gode turplagg. En bukse som er perfekt for lange turer er Elvarli. Den finnes både til dame og herre, sitter pent på, og er lett og behagelig. Blir det derimot varmt nok til å gå med shorts, er Nordmarka midt i blinken. Dette er en ny turshorts til dame og herre som er lett og behagelig, og med et flott design. Det hender ofte at det blåser litt (eller mye) i vårt langstrakte land, og da er Gjerstad vindjakke en god jakke å ha på seg. Dette er en pen og lett jakke man ikke blir klam i. Den passer like godt til jeans, som til turbukser.

Ny favoritt

Langfjorden-programmet, som er et resirkulert program, er min nye absolutte favoritt. Til dame finnes det genser, kjole og skjørt. Disse blir tilgjengelige i nettbutikken i løpet av kort tid. Langfjorden har et nydelig maritimt preg med lekker fasong og design. Her kan man matche skjørt og genser, og antrekket vil passe like fint til en tur på sjøen, som en bytur. Både kjole og genser kommer i to fargekombinasjoner, og det må nevnes at genseren funker ypperlig til både jeans og turbukse. Skjørtet er ettersittende med en fin tupefasong, har knyting i livet, og kan matches med alle slags topper og gensere – her er det bare å bruke fantasien! Til herre kommer genseren i en knallfin blåfarge, og som til dame, passer denne og like fint til jeans som til turbukse. Den er også hurtigtørkende, slik at du ikke blir klam om du tar den på deg på tur.

Håper disse tipsene falt i smak, og at dere alle får en riktig fin vår og sommer i nye plagg fra Stormberg.

Kine – Stormberger

kine

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *