Hvem får 10% av omsetningen på Green Friday?

Etter å ha mottatt mange forslag på gode kandidater, har våre følgere hatt muligheten til å stemme mellom ti verdige kandidater fra i går ettermiddag og frem til kl 15 i dag. Med minimum kr 50.000 i potten har organisasjonene kjempet for å mobilisere.

IMG_0034_web-1500x630

Det er mer enn en million gatebarn på Filipinene. Brobyggerstiftelsen jobber frivillig i Norge for å hjelpe flest mulig i Manila.

Til slutt var det organisasjonen Brobyggerne som fikk flest stemmer. Brobyggerstiftelsen driver et familiesenter for gatebarn i Manila på Filipinene, og de får normalt nesten alle inntekter via loppemarked. Når vi fikk gleden av å ringe fredag ettermiddag, ble budskapet om at de vant møtt med hyl og glede.

– Det er jo helt fantastisk! Hurra, sier Lillan Marthinsen.

Hva skal dere bruke pengene til?
– Vi skal snart åpne en barnehage i Manila, og vi fire frivillige som jobber i stiftelsen gjør alt vi kan for å få finansiert det vi trenger. Disse pengene betyr utrolig mye, sier Lillian.

20170428_155616

Gledesselfie: Damene på loppemarkedsbutikken var svært fornøyd med at Stormbergs Kunder hadde stemt frem nettopp dem.

Lillian ønsker å takke for alle stemmene, og kan love at hver eneste krone vil komme til god nytte. Du kan lese mer om Stiftelsen Brobyggeren her.

Husk at i dag går 10% av alt du handler hos oss til det viktige arbeidet disse damene gjør for mange barn på Filipinene.

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer