Fire familier får billetter til Dyreparken

Forrige søndag la vi ut et bilde fra Dyreparken, hvor vi ba våre følgere legge igjen en kommentar for å bli med i trekningen av fire pakker med kombibilletter til Dyreparken med fem billetter til hver familie. Det ble vår mest populære post på Facebook noensinne, med flere enn 11.000 kommentarer. I dag ble vinnerne trukket.

dyreparkenDe heldige vinnerne ble Linn Hindenes, Nina G. Wisløff, André Thorsen og Ann Beathe Nyhus. Selv om det ikke ble deg denne gangen, så kommer det flere anledninger hvor du kan vinne kombibilletter til Dyreparken/Badeland, gavekort eller turtøy.

Gjennom året har vi en rekke konkurranser. Slik kan du være med å kommende konkurranser og trekninger:
– Følge våre Facebook-sider
– Bruke hashtaggen #medstormberg på Instagram
– Legge igjen en produktvurdering i vår nettbutikk
– Melde deg på vårt nyhetsbrev.

Du funner alle vinnere på vår side hvor vi offentliggjør vinnerne.

Les også:
– Hvem vant gavekort på kr 5000?

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer