Ut på vårtur

1

 

 

2
3
4
5

 

6

 

7

 

8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Lørdag ble en skikkelig drømmedag. Først trening på morgenen, og deretter familietur helt fram til sola gikk ned. Dagens beste måltid ble pølser i en stadig lengre kveldssol.

Først vil jeg skryte av klærne som min samarbeidspartner, Norges største turtøymerke Stormberg, produserer. Vi har Stormberg-klær hele gjengen, akkurat som mange andre nordmenn. For min mann og meg er det spesielt turbuksene som er storfavoritter. Disse bruker vi ofte. De har veldig god passform, de ser fine ut – og man kan faktisk bruke de mange andre steder ute i naturen En annen vårfavoritt er den oransje jakken som har svarte ermer i fleece. Den bruker jeg som utejakke når jeg går på joggetur eller gåtur, og jeg bruker den som mellomlag under jakken på turer. Ved å følge denne linken kan du få 20% på flere av vårens nyheter som jeg har avbildet her.

Har man godt tøy for tur og trening kan man være ute hele dagen, og man får lyst til å bevege seg. Da trenger man ikke å tvinge seg til å gå noen sted!

Ja, det lønner seg virkelig å gå ut på tur. Naturen gir en god følelse og man blir i godt humør. En slags rolig følelse. Tur er bra for psykisk helse, og fungerer som terapi. Inaturen blir både en selv og alle problemene så små – og alle de gode tingene blir så store. Og den følelsen når man ligger på sofaen på kvelden. De kalde kinnene og den rolige, slitne kroppen etter å ha vært ute. Eventyret som koster ingenting. Vanligvis koster de beste egentlig ingenting.

God tur!

Johanna

Kommentarer

Kommentarer