Tusen takk for 19 turglade år!

I 1998 ble Stormberg født, med målet om å gjøre det lettere å nyte naturen, både på de små og store turene. I år, 19 år senere, ønsker vi å si tusen takk til alle nordmenn som har sørget for at Stormberg har blitt en livskraftig 19-åring!

Turglede

Det har gått noen år siden vi startet opp, og gjennom årene har de fleste av oss som jobber i Stormberg hatt en ting til felles: Vi liker å være ute på små og store turer, fordi vi føler at naturopplevelser gir mye.

Før Stormberg kom på markedet, forundret det oss at godt sports- og turtøy måtte koste så mye. Kjøpte du dette, fikk du riktignok klær du kunne dra på ekspedisjon til Sydpolen i – men vi skulle ikke dit. Vi ville bare ut på tur med venner eller familien, og ofte var det ikke lenger enn til en skog eller strand rett i nærheten.

Det fantes noen billige merker, men de manglet praktiske løsninger, og vi stolte ikke på at de ville gjøre nytten hvis det ble virkelig dårlig vær. Vi var sikre på at vi ikke var de eneste som savnet et alternativ til det dyre sports- og turtøyet. Derfor etablerte vi Stormberg i februar 1998, for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Vi ville gjøre det lettere for hele familien å komme seg ut på tur.

Siden 1998 har vi hatt en god vekst i omsetning og antall medarbeidere, og den fantastiske mottakelsen Stormberg har fått over hele landet, viser at nordmenn ønsker funksjonelt sports- og turtøy til familievennlige priser.

Vi lover å fortsatt gjøre vårt beste for at det skal bli enklere og rimeligere for hele familien å komme ut på tur!

Les også:

Turhilsen fra Martin – Stormberg

Martin

Kommentarer

Kommentarer