Endelig er vårnyhetene her

I takt med økende temperatur og lysere dager kommer vårnyhetene seilende inn til butikkene og nettbutikken vår. Vi har plukket ut noen av de vårlige plaggene vi liker aller best.

vaar

Holterfjellet turbukse til herre, Kjerag turbukse til dame og Hadeland skalljakke til dame

Vi har fått inn mange turnyheter allerede denne våren, og her kommer et knippe av våre favoritter.
Holterfjellet turbukse (til venstre i bildet) er en solid og funksjonell bukse med høy vannsøyle og mange praktiske funksjoner – og ikke minst mange lommer. Turbuksa har forsterkninger på utsatte steder og hovedstoff i fireveis stretch. Dette gir svært god bevegelighet. Dette er en av våre absolutte toppmodeller.
Til dame har vi fått inn helt ny modell som heter Kjerag turbukse. Den er basert på Lia, en av Norges mest solgte turbukser som har fått rekordmange Kundeanbefalinger. Kjerag har funksjonelt og tynt stretchstoff med innvevd forsterkningstråd i firkantmønster som gir økt rive- og slitestyrke.
Og til stor glede for mange som har ventet, så har vi fått inn påfyll av den populære Vestdalen turbukse til dame, som ble en av fjorårets største favoritter.
Vestdalen turbukse
På jakkefronten har vi fått inn Hadeland skalljakke til herre og dame (til høyre i toppbildet), og vi har fått inn Riddu skalljakke og Hasseltangen jakke som begge er perfekte jakker både for overgang vinter/vår, og som jakke på sjøen og luftige sommerdager.
Riddu skalljakke og Hasseltangen jakke
Til herre har vi også fått inn Vestdalen turbukse, som er en god og allsidig bukse som fort blir favoritten til tur og fritid. Til denne vil jeg anbefale Ristind lettvektsjakke eller Hadeland skalljakke som er litt tykkere og har høy vannsøyle. Husk at du kan prøve plaggene i butikkene våre, eller få de tilsendt hjem og bytte størrelse i butikkene eller returnere til nettbutikken.
God tur!
Petter – Stormberger
15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

Kommentarer

Kommentarer