Gi oss din vurdering – det lønner seg!

For at vi skal kunne gjøre våre produkter enda bedre er vi avhengige av at du gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra og hva vi kan gjøre bedre. Hver eneste måned trekker vi ut en heldig vinner som kan velge seg et valgfritt plagg. Her er vinneren fra februar. Les mer

medstormberg

For februar 2017 trakk vi ut Maiken Salte, som kan velge seg et valgfritt plagg. Du kan også vinne om du bidrar med dine vurderinger. Du må være innlogget som Kunde hos oss når du skriver produktomtalen for å være med i trekningen. Med å komme med din tilbakemelding er du med på å forme kommende kolleksjoner.

Alle produktomtaler publiseres samme dag. Omtaler som ikke er en omtale av produktet (er spam eller rasistiske) vil bli slettet. Spørsmål om størrelser, lagerbeholdning og lignende anmoder vi om få tilsendt på e-post til support@stormberg.no eller via Facebook. Dersom slike spørsmål stilles via produktomtale og produktomtalen ikke inneholder en vurdering av produktet, besvarer vi spørsmålene i produktomtalen, men fjerner omtalen etter 4 dager.

Petter – Stormberg

15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

 

Kommentarer

Kommentarer