Gjesteblogg: Dilla på solbriller!

Solbrillene ligger bestandig i veska, flere par, eller de sitter på nesa eller på hodet. Jeg er avhengig, ikke bare fordi jeg er lysømfintlig og vil bruke restsynet maksimalt. Men også fordi jeg er jålete og er nøye på hvordan solbrillene ser ut.

Stormbergs solbriller er CE-godkjente, og de beskytter mot farlige UV-stråler.

Stormbergs solbriller er CE-godkjente, og de beskytter mot farlige UV-stråler.

Jeg har fancy briller av dyre merker, sportsbriller for tøffere turer, jeg har hagearbeidsbriller og shoppingbriller som må sitte bra på hodet. Derfor er jeg nå overbegeistret over at Stormberg har en kolleksjon med flotte solbriller til alle mine formål! Og ikke nok med det, ved å kjøpe en Stormberg brille, så sponser man en øyeoperasjon i et fattig land! Det betyr at jeg nå, med god samvittighet, kan kjøpe nye solbriller fra Stormberg!

Takk for et godt samarbeid, Stormberg! For jeg elsker solbriller. Les mer på solbrillesidene.

Unn Ljøner Hagen – Leder, Norges Blindeforbund

22161997955_c142d39536_q

Kommentarer

Kommentarer