En tur for kjærligheten

I dag er det Valentinsdagen, også kjent som Alle hjerters dag. Dette er dagen for å pleie kjærligheten, og kanskje gjøre noe litt ekstra ut av en hverdag?

valentin

…begynner med snøballkast

 

Det er mange hverdager i løpet av et år, så det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av de dagene som kan gi litt ekstra krydder. Og det beste av alt er at en valentingsgave ikke behøver å koste noe. Finn frem turtøyet og gå en hyggelig kveldstur sammen, eller oppsøk et egnet turområde og nyt en enkel middag som er varmet opp over et bål. Her finner du noen enkle oppskrifter.

Mange av oss har en lei uvane med å bruke litt for mye tid på å se på en stor eller liten skjerm, og kanskje gi litt for lite oppmerksomhet til kjæresten. La Valentinsdagen være en dag hvor mobiltelefonen legges bort, og gi TV-en en velfortjent hvil. Det er få ting som er så bra for forholdet som å prate sammen og vise at en bryr seg, og er oppriktig interessert i hva den andre måtte ha på hjertet.

Et tredje alternativ er å finne frem skiene og hodelykt, og ta en kveldstur i skiløypene sammen. En hyggelig skitur i behagelig tempo  gir mulighet både for å prate sammen og å nyte naturen og skiløypene uten å nærmest gå i kø. Og som avslutning kan en jo tenne et bål og nyte en kopp varm kakao sammen. Bålet skinner aldri så vakkert som når det er mørkt.

Leve kjærligheten!

Les også:
Vinter i skogen
Oppskriften på en god tur

Petter – Stormberger

15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

Kommentarer

Kommentarer