Kundefavorittene: Barnetøy

For barnetøy er det ingen plagg som er så populære som regntøyet Vestland. Og det er kanskje ikke så rart når den kan skilte med terningkast 6 og får full pott på alle testkriterne – inkludert vanntetthet og rivestyrke?

vestland

Ingen slår Vestland-plaggene i antall solgte plagg til barn. Dette er våre Kunders aller største favoritt!

Med mange tusen solgte plagg, var Vestland-serien den største Kundefavoritten i fjor. Tekstillaboratoriet Swerea i Sverige gjorde en grundig test av ni modeller på oppdrag fra Foreldre & Barn som skriver:

Testens vinner er regntøyet fra Stormberg. Denne dressen får full pott på samtlige testparametre og har blant annet en rivestyrke på over 40 Newton. Stormbergdressen tåler hard barnelek…

Og Vestland-serien er regntøy som egner seg godt hele året, også på våte vinterdager som mange av oss opplever i disse tider.

Vårt nest mest populære barnetøy er fleeceplaggene som heter Sandøy. Dette er plagg som passer perfekt til bruk i lek og barnehage. Siden plaggene også isolerer og tørker raskt, er de også svært godt egnet som mellomlagsplagg under regntøy og skalltøy. En av produktvurderingene lyder:

Vår lille gutt på 2 år elsker denne genseren. Måtte kjøpe en ekstra for et skift. Kan brukes som ytterplagg om vår/høst og super under vinterdress på kjørligere dager. En stor favoritt her i huset! 🙂

På tredjeplass, målt i antall solgte produkter, kommer ullserien Rosendal. Dette er et ekstra mykt og hurtigtørkende ullundertøy i merinoull som sitter tett på kroppen for å få god isolasjonseffekt. Rosendal økotex©-sertifisert og testet for helseskadelige stoffer.

Alt barnetøy fra Stormberg er laget for å ivareta barnas sikkerhet på en best mulig måte, og derfor har vi blant annet avtagbare hetter, refleksdetaljer på yttertøy og ingen snøring.

Les også:
Kle barna riktig
Stormberg-regntøy best i test

Petter – Stormberger

15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

 

Kommentarer

Kommentarer