Kundefavorittene: Turbukser

Har du først fått deg en turbukse, så blir det en sann turvenn. Gode turbukser har behagelig passform og praktiske funksjoner. Vi har sett på hvilke av våre turbukser nordmenn har trykket til sitt bryst i året som gikk.

turbukse

En god turbukse er en nødvendighet for en mest mulig komfortabel tur

Vestmarka turbukse til ungdom

Vestmarka turbukse til ungdom

For ungdom er Vestmarka turbukse en suveren vinner. Buksa passer ypperlig til både gutt og jente, den tørker svært fort – og den har behagelig fireveis stretch. Det gjør at det er enkelt å både ta lange steg og bevege seg i ulent terreng. Vestmarka turbukse er et godt kjøp. En av de fornøyde Kundene skriver:

– Den er så behagelig i stoffet, deilig i livet, lett å ha på seg og VELDIG fin passform! Anbefaler den til alle som vil ha en deilig og enkel tur bukse. Ikke stiv og ikke for tynn som mange andre – kan gå med den hele dagen som en joggebukse.

Til voksne er det også turbuksene med ekstra god stretch og bevegelighet som dominerer. Lia stretcbukse til dame og herre har i flere år vært favoritter. Lia stretchbukse har funksjonelt og tynt stretchstoff med innvevd forsterkningstråd i firkantmønster for økt rive- og slitestyrke. Turbuksen er lett, tørker raskt, har mange praktiske detaljer – og i tillegg er den utstyrt med syv lommer. Lia stretchbukse finnes i en rekke ulike farger.

Har 6-7 bukser av typen Lia stretch, ei bukse som er så god å ha på at du nesten ikke merker at du har bukse på. Har den i flere farger grønn, brun, grå og svart…
Dette er den beste buksa jeg har hatt, både til turbruk og hverdagsbruk. ( sitter på daglig)
Hvis denne buksa skal ut av produksjon gi meg beskjed slik at jeg får hamstret bukser for resten av livet:)

Til barn er det Tumle-serien som dominerer. Tumle får både som overtrekksbukse, selebukse og vattert selebukse. Tumle-buksene er svært slitesterke, vanntette og funksjonelle, og de egner seg like godt i barnehagen som på tur i skogen.

Les også:
Gavetips: Turbukse til mannen
Johannas favoritter

Petter – Stormberger
15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

 

Kommentarer

Kommentarer