Ha en pelsfri høst!

For alle som er glad i naturen bør det være selvsagt å ikke bruke pels. Dyrene har det best i naturen – ikke i bur.

Oppmerksomheten omkring hvordan dyr behandles i forbindelse med klesproduksjon, er heldigvis økende. Stormberg har klare retningslinjer om dyreetikk og alle våre produsenter er pålagt å følge disse.

togodevenner-560x560px

Stormberg stiller strenge krav til våre produsenter om dyreetikk, og dyremishandling skal ikke under noen omstendigheter forekomme. Stormbergs etiske retningslinjer forbyr blant annet mulesing av ull brukt i våre ullprodukter og bruk av all pels (både ekte og syntetisk/fuskepels).

Når skinn brukes i Stormbergs produkter, skal det kun være skinn fra dyr som er avlivet i forbindelse med matproduksjon. I våre dunjakker skal det kun brukes dun som er plukket fra døde fugler avlivet for matformål.

Dette er ting vi har sertifikater på, og som følges opp i våre fabrikkavtaler. Men 100% garanti kan vi aldri ha, så dette følges opp jevnlig og vi jobber tett sammen med fabrikkene.

Stormberg er også medlem i Fur Free Alliance (FFA). Dette er en samling av 35 internasjonale dyrevernorganisasjoner som jobber mot utnyttelse av dyr til pelshandel. Dette arbeidet er i tråd med Stormbergs retningslinjer.

Er du på utkikk etter gode dunjakker for høstsesongen finner du vårt utvalg her.

Petter – Stormberger
Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer

23 Comments
 1. Jeg er veganer og kommer fortsatt ikke til å kjøpe produkter fra en butikk som bruker animalske råvarer av noe slag. Men å være veganer handler ikke om å være perfekt, men å gjøre så godt man kan med det man har og Stormberg nærmer seg med sine nyeste retningslinjer.

  Bedrifter som forplikter seg til å minimere utnyttelse av dyr bør absolutt støttes og oppmuntres til å jobbe mot det ultimate målet som er total avholdenhet fra animalske råvarer og produkter.

 2. Dette regner jeg med gjelder dun,coyotepels,skinn,og ull også? Samt at fjærene som blir brukt ikke har blitt nappet av,eller tatt fra dyr som lever-de har fjær,dun,pels ull og skinn for samme grunn som vi har hud og hår…

 3. Ull, fjær, pels og skinn, er naturprodukt! Har ingen forståelse for at biprodukt av matproduksjon ikkje skal brukes og blir erstattet med kunstfiber. Vis verden skal få nok berekraftig mat til alle, er me avhengig av at me bruker utmarka aktivt til matproduksjon og i tillegg får me kvalitetsprodukter i verdensklasse!

 4. Du skjønner, Ulf Asphjell er en ordentlig tøffing. Å være i mot å plage dyr er å være disney for ham. Han er en virkelig råbarka tøffing.

 5. Stormberg har fantastisk bra klær med meget god kvalitet. Men du velger da bort disse klærne fordi de prøver å være dyrevennlig? Er du 3 år i mårra el? Barnslig utsagn.

 6. Imponerende! Om bare alle kleskjedene hatt samme ideologi. Respekt! Har netopp handlet av dere og vil anbefale dere til andre

 7. Merkelig holdning… Da håper jeg virkelig at du er konsekvent og også holder deg unna pelsfrie Anton Sport, Bergans, Bjørn Dæhlie, Carlings, Cubus, Ecco, Fjellreven, G-Max, G-Sport, H&M, Hagløfs, Helly Hansen, Intersport, Kari Traa, Lindex, Moods of Norway, Norheim, Norrøna, Peak Performance, Quiksilver, Radical Sports, Swix, Urban, Vans, Volt og Zalando. Bare for å nevne noen. Da lurer jeg jo på hvor du har tenkt å handle hen?

 8. Alle dyr som holdes mot sin vilje, drepes og slaktes gjennomgår tortur. Sett deg selv i deres situasjon. Søkt? Det er vel heller du som ikke har medfølelse. Tenk om det var dine barn som ble behandlet sånn? Det er ikke nødvendig å bruke dyr til noe som helst, ikke mat, ikke klær, ikke forskning. Vi klarer oss mye bedre uten. Men her kreves det rett informasjon og evne til medfølelse. Vi kommer til å se tilbake på vår behandling av dyr som de i dag ser tilbake på svart historie.

 9. Det er nok langt flere som kommer til å velge å kjøpe produkter fra stormberg nettopp pga av dette enn de som kommer til å velge det bort.

 10. Foretrekker helt vegansk klær. Dyreproduksjon er grusomme greier.

 11. Godt Stormberg har klargjort sitt standpunkt. Da var det slutt på å kjøpe Stormbergprodukter her i familien.

 12. Kjempeflott at dere har tatt et så viktig standpunkt ! Takk <3

 13. Kjempebra! Heia dere, fantastiske valg. Stå på videre. 😀

  Krysser fingrs for kutt i ull, skinn og fjær også.

Comments are closed.