Ha en pelsfri høst!

For alle som er glad i naturen må det være selvsagt å ikke bruke pels. Dyrene har det best i naturen – ikke i bur.

togodevenner-560x560pxOppmerksomheten omkring hvordan dyr behandles i forbindelse med klesproduksjon, er heldigvis økende. Stormberg har klare retningslinjer om dyreetikk og alle våre produsenter er pålagt å følge disse.

Stormberg stiller strenge krav til våre produsenter om dyreetikk, og dyremishandling skal ikke under noen omstendigheter forekomme. Stormbergs etiske retningslinjer forbyr blant annet mulesing av ull brukt i våre ullprodukter og bruk av all pels (både ekte og syntetisk/fuskepels).

Når skinn brukes i Stormbergs produkter, skal det kun være skinn fra dyr som er avlivet i forbindelse med matproduksjon. I våre dunjakker skal det kun brukes dun som er plukket fra døde fugler avlivet for matformål.

Dette er ting vi har sertifikater på, og som følges opp i våre fabrikkavtaler. Men 100% garanti kan vi aldri ha, så dette følges opp jevnlig og vi jobber tett sammen med fabrikkene.

Stormberg er også medlem i Fur Free Alliance (FFA). Dette er en samling av 35 internasjonale dyrevernorganisasjoner som jobber mot utnyttelse av dyr til pelshandel. Dette arbeidet er i tråd med Stormbergs retningslinjer.

Er du på utkikk etter gode dunjakker for høstsesongen finner du vårt utvalg her.

Petter – Stormberger
Petter N Toldnæs 2

 • Eva Mehlum

  Jeg er veganer og kommer fortsatt ikke til å kjøpe produkter fra en butikk som bruker animalske råvarer av noe slag. Men å være veganer handler ikke om å være perfekt, men å gjøre så godt man kan med det man har og Stormberg nærmer seg med sine nyeste retningslinjer.

  Bedrifter som forplikter seg til å minimere utnyttelse av dyr bør absolutt støttes og oppmuntres til å jobbe mot det ultimate målet som er total avholdenhet fra animalske råvarer og produkter.

 • stormberg

  Dette gjelder alle typer skinn, og bruker kun dun som er plukket fra døde fugler avlivet for matformål. Les mer på: http://www.stormberg.com/no/kundeservice1/om-stormberg/samfunnsengasjement/dyreetikk/

 • Belit Victoria Karlsen

  Dette regner jeg med gjelder dun,coyotepels,skinn,og ull også? Samt at fjærene som blir brukt ikke har blitt nappet av,eller tatt fra dyr som lever-de har fjær,dun,pels ull og skinn for samme grunn som vi har hud og hår…

 • Gunleik Mæland

  Ull, fjær, pels og skinn, er naturprodukt! Har ingen forståelse for at biprodukt av matproduksjon ikkje skal brukes og blir erstattet med kunstfiber. Vis verden skal få nok berekraftig mat til alle, er me avhengig av at me bruker utmarka aktivt til matproduksjon og i tillegg får me kvalitetsprodukter i verdensklasse!

 • pippipen

  Hurra for Stormberg!! <3

 • Geir Langlo

  Du skjønner, Ulf Asphjell er en ordentlig tøffing. Å være i mot å plage dyr er å være disney for ham. Han er en virkelig råbarka tøffing.

 • Ida Rønning Bysveen

  Stormberg har fantastisk bra klær med meget god kvalitet. Men du velger da bort disse klærne fordi de prøver å være dyrevennlig? Er du 3 år i mårra el? Barnslig utsagn.

 • Ida Rønning Bysveen

  Imponerende! Om bare alle kleskjedene hatt samme ideologi. Respekt! Har netopp handlet av dere og vil anbefale dere til andre

 • Anne Sunfrid Lyon

  Merkelig holdning… Da håper jeg virkelig at du er konsekvent og også holder deg unna pelsfrie Anton Sport, Bergans, Bjørn Dæhlie, Carlings, Cubus, Ecco, Fjellreven, G-Max, G-Sport, H&M, Hagløfs, Helly Hansen, Intersport, Kari Traa, Lindex, Moods of Norway, Norheim, Norrøna, Peak Performance, Quiksilver, Radical Sports, Swix, Urban, Vans, Volt og Zalando. Bare for å nevne noen. Da lurer jeg jo på hvor du har tenkt å handle hen?

 • Anne Sunfrid Lyon

  Jeg vil ihvertfall kjøpe Stormberg heretter! Flott gjort!

 • Ulf Asphjell

  Lest litt for mye Disney?

 • Robert BigDaddy Ulvberget

  Alle dyr som holdes mot sin vilje, drepes og slaktes gjennomgår tortur. Sett deg selv i deres situasjon. Søkt? Det er vel heller du som ikke har medfølelse. Tenk om det var dine barn som ble behandlet sånn? Det er ikke nødvendig å bruke dyr til noe som helst, ikke mat, ikke klær, ikke forskning. Vi klarer oss mye bedre uten. Men her kreves det rett informasjon og evne til medfølelse. Vi kommer til å se tilbake på vår behandling av dyr som de i dag ser tilbake på svart historie.

 • Ulf Asphjell

  Det var da en søkt problemstilling. Hvor tortureres dyr i Norge?

 • Tom-Erik Blisten Johansen

  Det er nok langt flere som kommer til å velge å kjøpe produkter fra stormberg nettopp pga av dette enn de som kommer til å velge det bort.

 • Robert BigDaddy Ulvberget

  Så du er FOR tortur av dyr??

 • Robert BigDaddy Ulvberget

  Foretrekker helt vegansk klær. Dyreproduksjon er grusomme greier.

 • Thomas Fehn

  Tommelen opp for Stormberg. Helt klart man bør bevege seg lengst mulig unna naturlige produkter.
  http://forskning.no/miljo-naturvitenskap/2014/12/enorme-plastmengder-i-havet

 • Ulf Asphjell

  Godt Stormberg har klargjort sitt standpunkt. Da var det slutt på å kjøpe Stormbergprodukter her i familien.

 • Jeanette Næss Celikyürek

  Kjempe bra. Ut med pels. Lenge leve dyra

 • jorunn kristoffersen

  Kjempeflott at dere har tatt et så viktig standpunkt ! Takk <3

 • Hellma

  Kjempebra! Heia dere, fantastiske valg. Stå på videre. :D

  Krysser fingrs for kutt i ull, skinn og fjær også.

 • http://instagram.com/hansmagnusnedreberg/ Hans Magnus Nedreberg

  Supert, flott at dere kjører FFA. Håper på kutt av skinn og ull også

 • Marte My

  Veldig bra. Utrolig fint at dere som proddsen tar avstand fra pels!