Gavetips: Turbukse til mannen og bambus til barna

10202690025

De store og beste favorittene til min familie, som vi på det varmeste også kan anbefale under juletreet i år er Kjenndal turbukse til herre og Tronebu bambus undertøy til barn. Dette tøyet er blitt masse brukt etter at det kom i hus.

Mannen min, som jobber i barnehage, ble superfornøyd med Kjenndal buksen med en gang han fikk den. Han synes buksen passer utrolig bra til det han gjør, nemlig å være ute i naturen. Buksen har god bevegelighet, den sitter godt og ikke minst – den ser knallbra ut! Så denne har fått mye skryt både på jobben hans og blant vennene våre.

Det andre, fine og myke julegavetipset er klima- og miljøvennlige Tronebu bambus-undertøy som barna mine bare elsker! Det er et godt og kløfritt alternativ for ull som vi også bruker mye, men for mildere vintervær passer bambus perfekt – som førstelag under ulldress eller som kose sett hjemme.

God jul | Hyvää joulua

Anna-Kaisa – Stormberger

15415952_195257757602270_338391066_n

Kommentarer

Kommentarer