Gavetips: Kildenes vindstopp

Kildenes har lenge vært en av mine favorittplagg fra Stormberg. Det passer rett og slett mine bruksområder utmerket.

10180690025

For noen år siden flyttet jeg fra innlandet til kysten, og lærte raskt hvor lunt vi har det i Hedmark. Vinden var både sterkere, hyppigere og bet mer fra seg enn hva den gjorde på de lune gårdene i Hamar. Som ivrig golfspiller bruker jeg mange timer ute om gangen, og å ha med en jakke som måtte tas av og på etter vindforholdene førte flere ganger til frustrasjon. For varmt med jakken på, for kaldt med jakken av.

Forholdene lå virkelig til rette for forelske meg i plagget som løste dette, og det ble Kildenes vindstopp. Jeg opplevde at fleecejakken isolerer godt da den er både helfóret og vindtett, men samtidig har den en glatt innside og god fukttransport som gjør at man ikke ender opp med å bli så varm at man føler man bare må ta den av seg. Den holder rett og slett godt på temperaturen om det er varme eller kjølige drag i luften.

I tillegg setter jeg stor pris på at den har to dype lommer med glidelås foran, noe jeg har opplevd passer perfekt til golfballer og pegger på golfbanen. Om noen kjenner seg igjen hadde jeg ikke nølt, da passer denne fleecejakken perfekt som en julegave til seg selv.

God jul!

Martin – Stormberger

Martin

Kommentarer

Kommentarer