Vipps på tur

På kort tid har Vipps endret måten vi gjør opp på. Sammen med Vipps gjør Stormberg det enda enklere å kjøpe sports- og turtøy. Fra og med i dag kan du bruke mobilen til å betale i Stormbergs nettbutikk.

627-vipps

– På et år har Vipps endret måten vi gjør opp på. Nå skal Vipps revolusjonere hverdagsbetalingen, og stormberg.no er et godt eksempel på en tjeneste som matcher perfekt med Vipps. Dette er bare begynnelsen på en rekke spennende kunder som skal begynne å bruke Vipps som betalingsmetode fremover, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

– Vipps gjør det enda enklere å betale og vi så løsningen ble tatt i bruk av mange med en gang vi gjorde den tilgjengelig. Vipps er enkel å bruke og den gir både kundene og oss en ekstra verdi. Dette er et stort steg på veien mot at mobilen blir vår eneste lommebok. Andelen mobiltrafikk øker hele tiden, og da må vi også gjøre det enkelt å gjøre opp på mobilen, sier Petter N. Toldnæs, kommunikasjonsansvarlig i Stormberg.

– Gjennom undersøkelser har vi sett at en stor andel av våre kunder bruker Vipps, og vi har erfart at stadig flere ønsker en enkel måte å betale med mobilen på.

Har over 2,5 millioner nedlastinger
Folk har tatt imot Vipps med åpne armer siden appen ble lansert på forsommeren 2015. Vipps er tilgjengelig for alle, ikke bare DNB-kunder. Den fungerer for både iOS, Android og Windows Phone. Appen har gjort det enklere til folk å betale tilbake penger du skylder og enklere å gi pengegaver. Nå blir Vippsing også en del av hverdagsbetalingen, og skal bidra til å forenkle betalingen både på nett og i butikk.

– Vipps har etablert seg som den suverent mest brukte appen for vennebetaling med over 2 millioner nedlastinger. Nå har vi fullt fokus på å utvikle Vipps til å omfatte hverdagsbetaling. Vi tror at utrykket «å vippse» vil bli et like vanlig utrykk som «å dra kortet» i løpet av det kommende året, sier Rune Garborg.

– Vipps er enkel i bruk og egner seg veldig godt til hverdagsbetaling, derfor har det vært viktig å få på plass betalingsløsninger i butikker og tjenester som folk bruker ofte. I løpet av sommeren og høsten vil Vipps kunne benyttes til å betale for varer og tjenester på en rekke brukersteder, og listen over plasser der du kan benytte Vipps øker for hver dag som går.

Kommentarer

Kommentarer