Johannas favoritter

Den finske bloggeren Johanna Alvestad har noen soleklare Stormberg-favoritter. Dette har hun skrevet om på sin blogg, Kalastajan Vaimo (Fiskerfruen). Her kan du lese hennes tanker om plaggene og bli inspirert av de flotte bildene. 

kalasajan1

kalastajan 2

kalastajan 4

kalastajan 5

kalastajan 7

kalastajan 8

kalastajan 9

kalastajan 10

kalastajan 11

kalastajan 12

kalastajan 14

kalastajan 15

kalastajan 16

kalastajan 18

kalastajan 19

kalastajan 20

k 21

k 22

k 24

k 25

k 26

k 27

k 28

k 30Som dere vet, så samarbeider jeg med Stormberg, men jeg viser kun de Stormberg-klærne jeg selv liker. Mine Stormberg-favoritter er varer jeg selv synes er gode. Jeg viser mest klær til dame, men også noe turtøy til barn og herre. Her finner du alle plaggene.

Jeg må gi litt ekstra skryt til Vestdalen turbukse, som dere ser på mange av bildene. Det er en bukse jeg bruker veldig mye. For å være helt ærlig så er dette den beste turbuksen jeg noensinne har hatt. Den har god stretch og sitter bra. Jeg bruker størrelse XS i alle klær, men i denne buksen kunne jeg valgt en størrelse større for en mer løstsittende passform.

Den andre store favoritten er den vanntette Veiviser- jakken, som er perfekt i all slags vær. Jeg liker den olivengrønne som jeg selv har, men den finnes også i flere flotte farger. Denne jakka er både allsidig, stilig og enkel, og kan fint brukes både på tur og til hverdags.

Jeg har alltid vært forelsket i Bragd kompresjonstights når det kommer til treningstøy for innebruk, og det er definitivt den største favoritten nå også. Den er så lett å ha på, den sitter stramt og jeg synes det er utrolig fint med mesh-detaljene på beina. Jeg får alltid komplimenter for denne når jeg er på treningsstudio.

Sist, men ikke minst, vil jeg skryte av den myke, luftige og superfine treningsjakken Bas. Den er så kul! Jeg har den alltid på når jeg varmer opp før trening, og det hender at jeg til og med har den på hele treningsøkten. Dette er en perfekt løpejakke når være tillater det.

Kommentarer

Kommentarer