Høsttur med hunden

Det har begynt å mørkne og den kjølige høstlufta trekker fra vinduet. Du sitter godt og varmt i sofaen, men hører ivrig bjeffing fra gangen. Som hundeeier vet du nok hva dette betyr. Selv på kalde høstdager trenger hunden mosjon, og som turfølge er det viktig å holde varmen.

hund2 - Kopi

I det du setter foten utenfor døra, vil kulda prøve å trenge seg på. Da er det viktig å ha et godt innerlag. Du finner alt du trenger til høstens lufteturer her. Bruk varmt og mykt ullundertøy for å sikre at turen blir best mulig. Stormberg sine ulltrøyer og ullstillongs er myke og behagelige, og tar i tillegg lite plass under klærne. Det finnes ingen helseskadelige stoffer i materialene vi bruker og plaggene klør heller ikke.

Det vil lønne seg med et isolerende mellomlag. Stormberg sin Vigør fleecegenser er et godt alternativ, sammen med lettvektsdunjakka Stavskar. Dette mellomlaget varmer, samtidig som det er enkelt å ta av og på, slik at du selv kan regulere varmen. En luftetur vil kunne variere i intensitet. Det kan være godt med et varmende lag når hunden vil utforske alle mulige spennende lukter, samtidig vil dette laget føles befriende å ta av seg om det blir ivrig lek eller lange bakker å bestige.

Helt ytterst trenger alle hundeeiere slitesterke plagg som tåler vær og vind. Stormberg har pustende og funksjonelle skalljakker og skallbukser, som passer perfekt til lufteturen. Klærne er funksjonelle og gir deg god bevegelighet på turen. Dette gjør at du ikke trenger å tenke på om jakka hindrer deg i lek med hunden eller om buksa vil revne om du må legge på sprang etter en løpsk krabat.

I tillegg til gode klær, er det viktig med godt tilbehør. Husk den varme, myke lua og de praktiske, komfortable hanskene. Kalde ører og neglesprett er ikke å anbefale. Ta også på et par gode ullsokker. Det å fryse på føttene, kan ødelegge enhver tur. Tynne ullsokker, som likevel varmer, er det beste. Luft er i seg selv isolerende, så det er lurt å ikke ha det for trang i skoene.

Nå som høsten er her, og det stadig blir mørkere, holder det ikke kun å være varm. Selv på korte lufteturer kan farlige situasjoner oppstå om du ikke synes langs veien. Våre refleksprodukter kan redde både deg og hunden din. En lett refleksvest kan enkelt dras på over det andre tøyet, bytt ut den gamle sekken med en sekk i refleksjonmateriale eller kle deg i våre stilige treningsjakker og vester. Om du slipper å være redd for om dere synes eller ikke, får du mer tid til lek og moro med hunden.

hund1 - Kopi

Katrine – Stormberger

Profilbilde.

Kommentarer

Kommentarer