Du hjelper oss å forandre verden

Stormberg vet at «ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt», som Blekkulf sa i sin tid. Derfor kan du som kunde hjelpe oss å forandre, om ikke hele verden, så i hvert fall en bitte liten del av den. 

Stormberg er nødt til å tjene penger og gå med overskudd, akkurat som andre kommersielle virksomheter. Det vi likevel er opptatt av er at det økonomiske resultatet skal oppnås på en måte som er positiv for den verdenen vi lever i. Derfor inngår det i Stormbergs selskapsvedtekter at 1% av vår omsetning ekskl. mva skal gå til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter. 1%-ordningen har så langt bidratt til mer enn 35 millioner til gode formål.

005

Gjennom iCare kan unødvendig blindhet reverserers

Når du handler hos Stormberg hjelper du oss å støtte en rekke større og mindre prosjekter i inn- og utland. Du er blant annet med på å finansiere øyeoperasjoner fra Norges blindeforbund sitt program, iCare. Dette gir mange mennesker i Asia som er reversible blinde synet tilbake. Du støtter Strømmestiftelsens utdanningsprogram, Shonglap. Her får unge kvinner i Bangladesh mulighet til å utdanne seg og bli økonomisk selvstendige. Du hjelper oss også med å kunne kjøpe klimakvoter, som finansierer rentbrennende kjøkkenovner til lokalbefolkningen i Mali. I tillegg er du med på å støtte en rekke andre prosjekter. Disse kan du lese mer om her.

2015_november Ima 02

Utdanningsprogrammet Shonglap gir unge kvinner i Bangladesh en ny mulighet

Å gi fra seg 1% høres ikke ut som noen stor bragd, og i det store og det hele er det en dråpe i havet. Likevel er denne prosenten med på å gjøre hverdagen litt bedre for noen som har det vanskelig. For at verden skal forandres, er alle nødt til å bidra med noe. Det er dette vi i Stormberg jobber for daglig. Vi ønsker å kunne produsere gode produkter, samtidig som vår fortjeneste går til gode formål.

Så langt har du som handler hoss oss bidratt til å finansiere 2529 øyeoperasjoner, gitt 2200 unge jenter i Bangladesh utdannelse.

Vi vil derfor si tusen takk til deg som kjøper Stormbergprodukter og dermed bidrar til at 1%-andelen stadig vokser. Du gjør verden til et litt bedre sted.

Les også:

Nissen bor i Bangladesh
– Nå kan jeg le høyt

Katrine – Stormberger

Profilbilde.

 

Kommentarer

Kommentarer