Din opplevelse – ditt eventyr

Naturen har så mye å by på. Høye fjell, langstrakte vidder, tette skoger og åpne hav. Små og store eventyr roper etter å oppdages. Men hva er et eventyr for deg?

_RE_7797

En sopptur er et eventyr med høy gevinst – mat på bordet og ro i sjela

Vi blir daglig pepret av flotte turbilder på sosiale medier. Det deles over en lav sko, til glede for noen og ergrelse for andre. Bilder av spektakulære toppturer og perfekte poseringer florerer. Det kan virke som at de lengste turene må gås og de høyeste fjellene må bestiges for at turen skal aksepteres av omverdenen, og oss selv. Da er det viktig å huske på hva som egentlig betyr noe. Din glede. Din ro. Ditt eventyr.

Å nyte naturen kan ha vidt forskjellige betydninger for forskjellige personer. Noen elsker å løpe opp bratte fjellsider, andre trives med en liten sopptur. To forskjellige turopplevelser, men like fullverdige eventyr. Det er viktig at vi ikke glemmer de små øyeblikkene. De øyeblikkene der en bare er.

bilde3 - Kopi

Finn et tjern og la tankene fly

Se for deg et eventyr. Tankene dine flyr kanskje over til en seilas à la Berserk eller en ekspedisjon til Nordpolen. Men prøv å se for deg at du står på en sti i skogen. Vinden suser i tretoppene, trærne har kledd seg opp i sin flotteste høstprakt og det enste du trenger å tenke på er det som skjer akkurat her og nå. Dette er et eventyr på lik linje med det å stå på toppen av et fjell og kjenne vinden i ansiktet. For mange er det å komme seg ut på tur en mestring i seg selv.

Du trenger ikke å starte med en tur til Galdhøpiggen. Bruk turmulighetene du har i nærområdet. Du bestemmer selv om du vil gå kort eller langt, telle topper eller sopp. Ta alltid med deg nok mat, og gjerne noe ekstra godt, og nyt lange, gode pauser. Det viktigste er å komme seg ut og nyte naturen, og klær til utflukten kan Stormberg hjelpe deg med her. Det er selve opplevelsen som er eventyret. Din opplevelse. Hva som er et eventyr er det du som bestemmer. Husk at små turer også er store. God tur!

Katrine – Stormberger

Profilbilde.

Kommentarer

Kommentarer