Stormberg regntøy best i test

Noen dager er litt gøyere på jobb enn andre. På en dag hvor Stormberg passerer alle konkurrenter i året store regntøytest, er det spesielt gøy å jobbe sammen med våre dyktigere designere og utviklere som gjennom flere år har jobbet med å skape det beste regntøyet som skal klare den tøffeste bruken som tenkes kan – nemlig små, aktive barn.

I juniutgaven av Foreldre & barn kommer Vestland regnjakke og Vestland regnbukse best ut, med full score på alle de fire dimensjonene vanntetthet i materiale, vanntetthet i sømmer, rivestyrke og slitestyrke. Finn regntøyet her. Du kan også lese hele testen på klikk.no.

Faksimilie, Foreldre & Barn  juni 2016

Faksimilie, Foreldre & barn juni 2016

– Best i test. Full score på alle testmoment, skriver magasinet. Det svenske testfirmaet Testfakta har på oppdrag fra Foreldre & barn testet ni ulike regndresser til barn. De todelte dressene er testet på Textillaboratoriet Swerea IVF i Mölndal i Sverige, står det videre.

Det er gledelig at Stormberg-regntøyet kommer ut som testvinner. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vårt funksjonelle barnetøy, slik at de små holder seg tørre og varme i all slags vær. Vi stiller også strenge sikkerhetskrav til barnetøy for å gi økt trygghet, i tillegg til at alt av Stormbergs produkter er klimanøytrale. Målet er at barnetøyet vårt skal være skånsomt mot miljøet og tåle røff bruk av aktive barn.

Les også:

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

 

Kommentarer

Kommentarer