Får 100.000 kr: – Et viktig bidrag!

– Dette er et viktig bidrag for å hjelpe flere flyktninger som har risikert livet for å komme i sikkerhet, og da spesielt kvinner og barn, forteller generalsekretær Trude Jacobsen i Dråpen i havet. – Takk til alle som har stemt på oss!

Stormberg ba våre følgere i Finland, Norge og Sverige først nominere kandidater, og vi fikk inn tusener av gode forslag. Etter å ha kunnet stemme på ti utvalgte organisasjoner, fikk vi inn nesten 10.000 stemmer, og Dråpen i havet fikk aller flest stemmer, fulgt av Dyrebeskyttelsen og Sykehusklovnene.

Bildet er av noen av våre frivillige hjelpearbeidere som for tiden jobber i havnen i Piraeus, der det befinner seg ca 3000 flyktninger.

Her er av noen av de frivillige hjelpearbeidere som for tiden jobber i havnen i Piraeus, der det befinner seg ca 3000 flyktninger. Nyheten om at Dråpen i havet får 100.000 kroner ble godt tatt i mot onsdag ettermiddag.

Dråpen i Havet er en organisasjon som er blitt til etter et enormt engasjement fra mennesker over hele Norge etter initiativtaker Trudes reise til øya Lesvos for å hjelpe båtflyktninger, særlig barn og kvinner.

Etter å ha mottatt 9726 stemmer så toppen slik ut:

  1. Dråpen i havet – 3714 stemmer
  2. Dyrebeskyttelsen Norge – 2046 stemmer
  3. Sykehusklovnene – 1570 stemmer

Takk til alle som har stemt og takk for et bredt engasjement. Vi vil også ønske Dråpen i havet hell og lykke med det viktige arbeidet de gjør for mennesker i nød.

Les mer om Dråpen i havet på bloggen senere denne uka.

Les også:

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer