Ny outlet ved Stavanger

Onsdag kveld åpnet Stormbergs butikk nr. 52 på Norwegian Outlet Stavanger, nærmere bestemt på Ålgård. Åpningsfesten varer ut hele uka med konserter, konkurranser og barnas dag, og i samme periode har alle butikkene på senteret har ekstra lave priser.

Butikksjef Cecilie Torheim er strålende fornøyd med åpningen.

– Dette har gått over all forventning. Vi har jobbet dag og natt for å komme i mål til åpningen, så det varmer en sliten kropp å se at så mange velger å ta turen hit for å oppleve noe helt nytt og ta del i de vannvittige tilbudene vi har nå.

Det er travelt i butikkene denne åpningshelgen

Det er travelt hos Stormberg Outlet Ålgård denne åpningshelgen

Senteret ligger rett ved Kongeparken, og har under en halvtimes kjøretid fra Stavanger og er blitt en attraksjon i seg selv. Nå ser Cecilie Torheim fram til å motta Kunder fra hele Vestlandet og Sørlandet.

– Dette er kjempegøy, og jeg tror dette er viktig for hele regionen. Et godt tips er jo å kombinere turen hit med et besøk til Kongeparken eller en deilig byferie i Stavanger.

Dette er noen av de som møter deg i Stormbergs nye butikk

Dette er noen av de som møter deg i Stormbergs nye butikk

Denne uka har Norwegian Outlet Stavanger åpent til kl 22 på torsdag, 20 på fredag og 18 på lørdag. Her finner du alle åpningstilbudene våre.

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer