Det mest bærekraftige varemerket for tredje år på rad

Nordmenn har kåret Stormberg til Norges mest bærekraftige varemerke for tredje året på rad i undersøkelsen Sustainable Brand Index 2016. Det er en stor ære å få utmerkelsen, og det er gøy å se at arbeidet blir lagt merke til.

For oss i Stormberg er ikke bærekraft en strategi. Det er fundamentet for hele virksomheten vår. Vi lever av å lage tøy som folk kan bruke utendørs – enten det er på skogstur, treningstur eller en bytur. Vi må derfor gjøre det vi kan for å ta vare på de omgivelsene vi ferdes i. Vi har hatt panteordning på vårt brukte sports- og turtøy siden 2007, og alle våre produkter har vært klimanøytrale siden 2008.

85b26d5b-2fba-4a57-920e-274b1808a7fd-large

Totalt har 30000 forbrukere deltatt i undersøkelsen i Norden og vurdert totalt 750 merkevarer.

Undersøkelsen Sustainable Brand Index™ har for fjerde gang kåret Norges mest bærekraftige varemerker. Respondentene er et representativt utvalg på 5000 forbrukere som har vurdert hvordan Norges 180 største varemerker presterer innen miljøansvar og sosialt ansvar. Dette er Skandinavias største forbrukerundersøkelse for bærekraft.

Flere og flere Kunder ønsker å ta bærekraftige valg. Men de må få sjansen til å ta de beste valgene ved å få enklere tilgang til informasjon rundt klima- og miljøbelastning – og alt som har med etisk handel å gjøre. Det er virksomhetene som må ta ansvaret og det er myndighetene og forbrukerne som kan stille krav.

Vi ønsker å takke norske forbrukere som har stemt oss frem, og vi kan forsikre dere om at vi ønsker å være i teten også neste år. Takk til våre Kunder som driver oss fremover – og takk til Sustainable Brand Index som er med på å gjøre hele det nordiske næringslivet bedre – og mer fremtidsrettet.

Du kan lese rapporten i sin helhet her: Sustainable Brand Index 2016

Les også:

Steinar – Stormberger

blogg_SJO

 

Kommentarer

Kommentarer