Kun det beste

Uten kundene våre er vi lite. Men kundene våre åpner ikke bare muligheter for Stormberg. Dere åpner også muligheter for mange små og store i andre enden av prosjektene dere er med og støtter. Gjennom den 1%-andelen som går til ulike samfunnsnyttige og humanitære formål har nå 28 millioner kroner funnet veien til ulike formål som er til glede og hjelp for mange mennesker. Hver gang du handler hos oss, hjelper du oss å hjelpe.

Det har vært mye spennende å se tilbake på også i 2015. Aldri før har vi sendt så mye klær via Røde Kors til Latvia. Klær som har varmet og hjulpet mennesker med lite til å få en litt bedre hverdag og varme i kroppen. Vi er ydmyke i forhold til at vi kan hjelpe mennesker som bor relativt nærme oss, men som likevel trenger en hjelpende hånd for noe av det mest grunnleggende.

Foto: Naturvernforbundet

Foto: Naturvernforbundet

Strømmestiftelsens prosjekt Shonglap i Bangladesh, og nå også i flere omkringliggende land, viser også at vi ved hjelp av en god partner kan gjøre verden til et litt bedre sted. Drømmen om et verdig liv er blitt en realitet for mange tusen jenter takket være det Strømmestiftelsen gjør gjennom Shonglap. Over 3300 jenter har deltatt bare første halvår av 2015. Utdanning, jobb, vekst og større økonomisk uavhengighet er noen av fruktene som høstes.

Gjennom Kronprinsparets Fond har vi fått bli med i ulike prosjekter som har inkludert mange unge mennesker i Norge og gitt de muligheter til å finne sin gode plass i samfunnet. Trivselsleder er Skandinavias største program for aktivitet og inkludering i barne- og ungdomsskolen, mens Arbeidsinstituttet er et praktisk alternativ til ungdom som trenger andre tilbud enn den ordinære videregående opplæringen.

Dette er noe av det vi bruker penger fra 1% på, men vi har også flere andre flotte prosjekter som vi har fått lov til å samarbeide med i 2015. Med et verdigrunnlag som sier Modig, Ærlig, Inkluderende og Bærekraftig og en misjon om å faktisk gjøre verden til et litt bedre sted så må vi bare. Da er det godt at vi kan trekke på organisasjoner som virkelig kan å omsette disse midlene i faktiske resultater som gjør verden til et bedre sted.

Takk til alle dere som gjør dette mulig!

Jan Halvor – Stormberger
Jan-Halvor-Bransdal-tw

Kommentarer

Kommentarer