Velkommen, vinter!

For meg er slutten av november like deilig som en varm og vårgrønn dag i mai. Nå står vinteren for døren, og vi kan glede oss over at regnet blir erstattet med snø – og gåturer i skogen byttes ut med langrennsturer. Kan det bli bedre?

Denne helgen settes snøkanonene i gang mange steder, men allerede kan du finne flere steder i fjellene som har åpnet. Skiiinfo melder om at følgende steder har åpent denne helgen: KvitfjellTyin – FilefjellSkeikampenAurdal – ValdresGeilo og Beitostølen.

Fra Hovden i Setesdal

Fra Hovden i Setesdal

Hvis du lurer på hvor snøen har lagt seg anbefaler vi kartet til senorge.no og oversikt over snødybdene på yr.no.

For oss som bor der snøen ennå ikke har falt i mils omkrets er det bare å smøre seg med tålmodighet eller legge helgeturen til et høyereliggende sted. God helg!

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer