Lys i mørket

Tidligere i oktober hadde vi en designkonkurranse hvor vi ba våre følgere skisse en tights som skal bli en del av høst- og vinterkolleksjonen 2016/2017. For å plukke ut vinneren la vi vekt på hvordan tightsen passet til årstiden og hvordan vi tror Kundene tar imot tightsen.

Vi fikk inn mange kreative forslag, og her følger noen av utkastene som var med helt til den endelige kåringen:

600

Vi synes det er svært hyggelig når vi får så flotte utkast, og at mange velger å bruke tid på å tegne og forklare hvordan deres drømmetights ser ut. Etter å gått nøye gjennom skisser og studert detaljer, var det Maria Olsen fra Leinesfjord som ble kåret til vinner for dette utkastet:

eksempel2

Skisse: Maria Olsen

Maria har skisset en sort tights med flotte refleksdetaljer. Vi tror at både fargen og refleksmønsteret vil gjøre dette til et populært produkt neste høst, og med noen mindre endringer vil denne bli tilgjengelig i nettbutikken neste høst. Her finner du årets reflekstights.

Petter – Stormberger

Petter N Toldnæs 2

 

 

Kommentarer

Kommentarer