Lei av like treningsøvelser?

Jeg trener crossfit og jeg digger det. Etter lengre tid på treningssenter har jeg tatt steget ut og begynt med crossfit. I begynnelsen var jeg litt skeptisk på grunn av mye rykter om at det var en ekstrem sport med mye skader, blodslit og oppkast.

Jeg er ingen kjempesprek treningsfantom, men jeg liker å holde meg i form og har trent noen år på et vanlig treningsstudio. Jeg ønsket å utvide treningen min til mer fokusert trening på det jeg syntes var gøy å trene. Først startet jeg med et introkurs og begynte å gå på timer sammen med noen venner. Og nå er jeg bare helt frelst på måten timene er bygget opp. Allsidig trening som fokuserer på kroppen som en helhet. Ikke bare pumping eller løping – eller bare hopp og sprett. Det er gjennomtenkt kombinasjon av alle mulige øvelser som gjør deg sterk og gir deg kondisjon samtidig. Og det funker.

IMG_4345

Crossfit er god trening

Crossfit passer alle som ønsker å drive med det. Du velger selv hvor grensen går, hvor langt du skal presse deg og ikke mist tid du vil stoppe. Crossfit inneholder mye mer enn bare hard trening. Typisk kjennetegn ved crossfit er også godt miljø og god oppfølgning fra sertifiserte instruktører med mye fokus på riktig teknikk på de forskjellige øvelsene.

IMG_4360

Kompresjonstøy er nyttig for muskulaturen i crossfit

Jeg bruker mye kompresjon både under og etter trening. Kompresjon i tøyet hjelper å holder musklene varme og smidige under trening. Etter trening hjelper tøyet til raskere restitusjon. Samtidig så tøyet fast og hjelper til å støtte muskler og kropp under trening. Her finner du vårt kompresjonstøy.

IMG_6013

Så dagens oppfording fra meg blir at du bør prøve en time eller i det minste bare komme innom for å se og føle på om dette ikke er noen for deg.

PS! Et smart tips til vasking av kompresjonstøy er å vrenge tøyet før det vaskes på 30 grader. Da holder reflekster, merker og symboler seg lengre.

Tom – Stormberger

tom

Kommentarer

Kommentarer