Til Preikestolen med hjul

På fredag stilte venner og kolleger opp for vår medarbeider Christopher, som sitter i rullestol. Den største bragden står allikevel han selv for, som legger sin fulle og hele tillit til oss.

Kroppen er støl og mørbanket så det holder etter en fjelltur jeg aldri kommer til å glemme, og som er vanskelig å beskrive med ord. Jeg er bare utrolig imponert over Christopher som legger sin hele og fulle tillit over til kollegaer og venner. Han stoler på at vi skal føre han trygt opp og ned til Preikestolen, og han viser et pågangsmot og positivitet tatt fra en annen verden.

IMG_5661

På topps på Preikestolen

Med rå muskelkraft, innsatsvilje og en positivitet jeg ikke har opplevd før, gikk ga vi alt for å få dette gjennomført. Det ble en lang og slitsom tur på ca 10 timer (normalt kan man gå bruke ca 3 timer) opp og ned med en rullestol som skulle bæres. løftes og føres gjennom ur, stein, fjell og trapper, men det var ingen som klagde en eneste gang. Tvert imot! Det var kun fokus på at «dette skal vi greie!» I tilegg fikk vi stor moralsk støtte fra en rekke andre ukjente mennesker på vei opp og ned. Det var flere som tilbydde seg å bidra, og det gjør veldig godt å se at andre ukjente mennesker bryr seg om å hjelpe andre.

IMG_5582 (1024x683)[2]

Terrenget en må over for å komme seg til topps er ganske kupert

IMG_5629 (1024x683)

En pust i bakken

Målet var å gjennomføre dette på 10 timer og det greide vi. Jeg har opplevd mye, men dette topper det meste. Det var en ubeskrivelig god følelse å se gleden til Christopher på toppen og vel nede igjen senere på kvelden. Som alltid er det egentlig feil å trekke frem enkeltpersoner etter et slikt teamarbeid Paul Erik Idland som stod på med rå styrke og guts som smittet over på oss andre og løftet moralen i hele gruppen. Stor takk til dere alle som bidro til at et mål som ble satt for ca 1 år siden lot seg gjennomføre på en slik trygg og god måte.

IMG_2278

En blid Christopher på toppen

Turen beviser at når mål settes så kan de alltid nås om en legger i et stykke ærlig arbeid og har lidenskap til det en holder på med.

Les også:

Leif – Stormberger

Leif

 

Kommentarer

Kommentarer