Mot lysere tider

Denne vinteren og våren har vi i Stormberg vært gjennom noen krevende runder. Etter en voldsom svekkelse av den norske kronen på slutten av fjoråret, ble vi påført en betydelig økning i våre kostnader. For å fortsatt stå godt rustet i et sportsmarked preget av sterk konkurranse, måtte vi kutte kostnader på alle områder, også på bemanningssiden.

Nedbemanning er det tøffeste en organisasjon kan gå gjennom. Slike runder tærer på alle medarbeiderne, men er selvsagt mest dramatisk for de som må se seg om etter nye muligheter. Av de 374 medarbeiderne som jobbet i Stormbergs norske virksomhet til nyttår, har vi måtte nedbemanning med i overkant av 10 stillinger, og enkelte har i tillegg fått tilbud om endring av hele eller deler av stillingen. Andre medarbeidere har fått nye arbeidsoppgaver, og Stormberg har fått en mer fleksibel organisasjon.

tur i dalen

Fra Jotunheimen i fjor høst

Dette året har vi lagt ned vår internasjonale nettbutikk for å kunne opprettholde et sterk fokuset mot Norge, Sverige og Finland. Med økt fokus på våre viktigste nettbutikker har vi hittil i år solgt mer via nettbutikkene enn vi gjorde i samme periode i fjor. Og vi har nettopp lagt bak oss en mai måned hvor våre 51 fysiske butikker har solgt mer enn butikkene noen gang har solgt i mai måned.

Stormbergere over hele Norge har brettet opp ermene og står på videre for å sikre at omsetningen fortsatt går riktig vei. I Stormberg vet vi at det eneste konstante er endring. Vi lever av våre Kunder, og vi må hele tiden se på hvordan vi kan gjøre ting mer effektivt og hvordan vi kan arbeide smartere. Nå skal vi sørge for at vi kan vokse videre og styrke vår posisjon – basert på et enda sterkere fundament.

Se også bloggposten: Sterk vekst i inntekter og utgifter

Steinar – Stormberger

steinarblogg

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer