Kohti esteetöntä muotoilua!

Nyt pystymme toivottamaan sokeat ja heikkonäköiset tervetulleiksi meidän verkkokauppoihimme Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Yhteistyössä Norjan Näkövammaisten liiton Teknologiaa kaikille projektissa, on Stormberg tekemässä esteettömän muotoilun verkkokauppaan.

Teknologiaa kaikille pyysi meitä viime vuonna liittymään projektiin, joka dokumentoi yleismaailmallisen muotoilun hyödyntämistä netissä. Meille oli helppo vastata pyyntöön myöntävästi, vaikka tiesimmekin että edessä oli suuri työ.

Skjermbilde 2015-06-24 kl. 10.00.54

Tänään voimme vihdoinkin toivottaa myös teidät tervetulleeksi, jotka ette ole pystyneet tilaamaan meiltä. Olemme päivittäneet nettisivumme uudelleen ja saanut siihen paremmat kontrastit, siistimmän menu-valikoiman ja loogisen kuvien nimeämisen. Tämä tarkoittaa, että on helpompaa nähdä mitää näytöllä lukee ja selaimet, jotka käyttävät ääntä pystyvät helpommin tulkitsemaan mitä sivulla lukee.

Stormbergille tämä projekti on tärkeä monella eri tavalla. Yli puoli miljoonaa norjalaista kokee haasteita kun navigoivat netissä ja moni näistä tulee nyt kokemaan sivuston, missä on helpompaa tehdä tilaus. Kun puhumme osallisuudesta, on meidän myös otettava huomioon oikeudet hyödyntää mahdollisuuksia, kuten kaikki muutkin yhteiskunnassa. Myös netissä.Vaikka esteettömästi muotoiltu verkkokauppamme on nyt lanseerattu, on silti tarvetta parantamiselle. Siksi työskentelemme sen soveltamisen ja parantamisen kanssa tulevat kuukaudet.

Nyt olemme vihdoinkin valmiita ja odotamme mielenkiinnolla sinun mielipidettäsi. Kirjoita mielelläsi palautetta tähän blogiin, tai Facebookissa!

Nina – Stormberger

nina_square_mini

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer