Ronjas røverkjøp

Vi har mange gode tilbud på varme vintervarer, og Ronja har plukket ut sine forslag til røverkjøp i nettbutikken. Her får du gode tips på hvilke plagg som er ekstra gode tilbud.

Hverdagene er dagene vi har flest av. Da passer det perfekt å ha et bredt utvalg av deilige og komfortable basisplagg som man vet passer til det meste. Her er tre gode valg. Sokna kommer i både singlet og t-skjorte, mens Ribben singlet er et basisplagg som holder seg svært godt og passer til flere typer bruk.

Ronja2

Undertøysfavoritten min er Beito sømløs hipster. Den er god å ha på trening, da de er sømløse, elastiske og nesten ikke merkbare under. Hipsteren har kun et lite utvalg av størrelser igjen, men et annet godt tips er Loholt boxer. Den sitter godt og er også god å ha på.

Føle seg vel og «fresh» på trening

På utetrening og styrketrening er de langarmete genserne i serien Hellerdal et supert valg. Et pluss er de forfriskende fargene som setter en ekstra ”piff” på treningslysten.

Det betyr så mye å føle seg litt «fresh» på trening. Veiv hettejakke er en knallfin treningsgenser som er laget av et ekstra mykt og komfortabelt materiale. Dette er en nydelig treningsgenser som jeg bruker ofte. Det beste med treningstøyet vårt er at de sterke fargene sitter godt i vask etter vask.

Tur eller avslapping –  plaggene som passer til alt

Vil man ha genseren som også er et deilig valg å ha på mandags morgen, er denne genseren en like klar hverdagsfavoritt som den er knallgod å ha på trening.

Om planen for helgen er ettermiddagen er avslapping på sofaen, tur eller begge deler, er denne myke og deilige fleecen god å ha. Den er like behagelig å ha på under aktivitet som den er når man er i ro.

Ønsker man et plagg som passer til alt – hvorfor ikke velge et plagg som også er utrolig behagelig å ha på? Her er en luftig og deilig t-skjorte i et utrolig behagelig bambusmateriale.

Berrefjell strikkehals gjør meg bare godt. Den holder meg varm og er dessuten veldig fin å ha på, både ute og inne.

Skal du ha en perfekt bukse å ha i snowboardbagen, er Bretind selebukse et klart valg. Med justerbare seler trenger du ikke å uroe deg over deg over at den ikke holder seg på plass.

Storfavoritten

Havglimt stretchbukse er favoritten av alle favoritter. Det er en utrolig deilig bukse å ha på, og den passer til det meste og sitter fint på.

PS! Hele salget finner du her.

Ronja – Stormberger

ronja_web

Kommentarer

Kommentarer