Stormberg på Snapchat

Endelig er Stormberg på Snapchat – en unik og morsom sosial arena for deling av bilder og videoer over en lav terskel. Her skal vi leke oss med små konkurranser og utfordringer, deling av morsomme turtips og muligheter til å vinne giveaways. Her skal det handle om turglede, lek, treningsinspirasjon og humor.

Hvorfor Snapchat?

I Stormberg har vi hele tiden vært opptatt av å være en synlig og engasjert bedrift i sosiale medier. Til nå har vi vært aktive på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Flickr, YouTube, Instagram, Pinterest og her på bloggen. Tilbakemeldingene fra Kunder og følgere har til nå vært utelukkende positive.  Mange utrykker at de setter pris på at Stormberg er tilstede på arenaer der folk flest oppholder seg mest når de er på nett. Dette syntes vi er utrolig bra, og jobber med å bli enda bedre på. Tanken bak lansering av Snapchat, bygger på et ønske om å ha en mer personlig, uformell og «gøyal» arena å møte våre litt yngre Kunder på.

10952383_10152554890571175_70493100_n

Hvordan bli aktiv følger av @Stormberg.com på Snapchat:

1)      Legg til @Stormberg.com som ny venn på din Snapchat- konto. Vi godkjenner deg som venn, og du er i gang.

2)      Følg med på oppdateringer fra @Stormberg.com nyhetsveggen din. Her legger vi ut «stories» bilder og videoer hver uke. Her kan du engasjere deg, ta screenshots og på ulike måter delta i utfordringer og konkurranser.

3)      Send oss bilder og videoer! Hundrevis av bilder sendes til @Stormberg.com på Snapchat i løpet av en uke. Vi ser alle, svarer på så mange vi kan, og om vi liker bildet ditt ekstra godt, spør vi deg kanskje om å dele bildet videre i andre sosiale medier.

Vi gleder oss til «Everyday adventures» i nye og morsomme varianter – på en ny og spennende arena. Er du med på morroa?

Karen – Stormberger

karen-bilde.

Kommentarer

Kommentarer