Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

1% av Stormbergs omsetning brukes til samfunnsnyttige og humanitære formål. Hittil har 1%-andelen bidratt med mer enn 21 millioner til gode formål. Hver gang du handler hos oss, hjelper du oss å hjelpe.

I 2014 var vårt største bidrag klær til Latvia gjennom samarbeidet med Røde Kors. Men vi har også bidratt til større beløp til blant andre Strømmestiftelsen, SOS-barnebyer og Gatemagasinet KLAR.

 Røde Kors arrangerte «Til topps» i juni, og 1360 deltagere fra hele landet besteg Galdhøpiggen.

Røde Kors arrangerte «Til topps» i juni, og 1360 deltagere fra hele landet besteg Galdhøpiggen.

Gjennom Stormberg-stipendet har alle mulighet til å søke på stipend for små og store tiltak for miljøet og lokalsamfunnet. Flåten Vel i Rogn fikk stipend for å lage turløyper, mens Ovansiljans Bordtennisklubb fikk støtte til et inkluderingsprosjekt. Små beløp er med å bygge opp under store engasjement.

steinsvatnet

Turløype ved Steinsvatnet

I det nye året vil videreutvikle det gode samarbeidet med våre hovedsamarbeidspartnere, samtidig som vi ser nytten av gi mindre prosjekter støtte gjennom Stormberg-stipendet. Vi kan love mange, spennende prosjekter som gir konkret nytte i tiden som kommer.

Vi som jobber i Stormberg tror ikke vi kan forandre verden. Vi vet vi kan forandre verden, i alle fall en bitte liten del av den.

Godt nytt år!

Steinar – Stormberger

Steinar-bloggbilde-0313

Kommentarer

Kommentarer