Rentenedsettelse gir flere gaver under juletreet

Forrige onsdag satte Norges Bank ned styringsrenten for å styrke norsk økonomi. Siden rentenedsettelsen har Stormberg hatt en merkbar økning i julehandelen, sammenlignet med de samme dagene i fjor. Den prosentvise veksten har nesten doblet seg uken etter rentenedsettelsen, sett i forhold til veksten de foregående ukene.

I Norge har Stormberg totalt 50 butikker og en nettbutikk med betydelig omsetning. Veksten i Norge er større enn ventet, både i våre 50 butikker og i nettbutikken.IMG_4477

Det har vært ekstra mange Kunder den siste halvannen uken, og det har gitt en solid omsetning i noen av de viktigste handelsdagene i året. Rentenedsettelsen ser ut til å ha gitt utslag i julehandelen, og det var vel nettopp en av effektene Norges Bank håpet på når de valgte å sette ned renten ytterligere. Omsetningsveksten i Stormbergs butikker er totalt 26% for 2014. Vi har passert 3 millioner solgte produkter. Den gamle årsrekorden var 2,7 millioner sports- og turtøysplagg.

Det er hyggelig å konstatere at Stormberg klarer å vokse videre i en bransje med tøff konkurranse. Nå går vi straks inn i et nytt år med nye produkter og en ny konkurransesituasjon, så vi bretter opp ermene og satser ytterligere i blant annet Tyskland.

Steinar – Stormberger

Steinar-bloggbilde-0313

Kommentarer

Kommentarer