Tur- og treningsglede med riktige størrelser

Å føle seg vel er veldig viktig også for oss som bruker store størrelser i klær. Det at vi kan få klær som er komfortable, som er bevegelige og som sitter som de skal – det betyr så enormt mye!

Vi store ønsker også å trene, og vi liker å være ute på tur, og har vi da ikke tur- eller treningsklær som passer godt, begrenser dette lysten til aktivitet. Bukser som sklir ned, som ikke er høye nok, eller store nok – topper som er for korte, som er for tettsittende, mangler armer eller som sklir opp under bevegelse. Energien vår går fort opp på helt andre ting enn aktiviteten en egentlig skulle gjennomføre.20140916-_JRE7172

Klær i riktige størrelser og fasonger gir turglede – og treningsglede!

Egen treningsgruppe for overvektige

Våren 2014 tok jeg initiativ til en egen treningsgruppe for overvektige. Jeg ønsket ikke slankeoperasjon, men jeg ønsket å klare veien mot ett lettere liv selv. Det å stå alene er tøft. Velger man en slankeoperasjon, så har man et støtteapparat før, og etter – ønsker man ikke å legge seg under kniven, står man fort alene.

Jeg vet at mange er i samme situasjon som meg. Jeg vet at mange blir sittende hjemme fordi man ikke har noen å kjempe kampen sammen med. Alene får man blikkene og kommentarene, og det er så lett å si nei til seg selv fordi der er ingen som venter på en og ingen som savner en på treningen.

Resultatet av ideen min om en treningsgruppe har blitt til en herlig gjeng på 25 stk. Tre ganger i uken trener vi sammen på Spring Rona, og her har de opprettet egne timer kun for oss store. At et treningssenter nå ønsker å gjøre noe for oss med en del kilo for mye – det er både unikt, og viktig. En ting er å si at alle er velkomne, en annen ting er å vise det.
Vi vet nå at noen venter på oss, vi vet at noen savner oss om vi uteblir, og vi har en stor heiagjeng som er der i opp – og nedoverbakker.

Det å stå sammen, det å være sterke sammen – det betyr alt!

Vi kan bli bedre!

Stormberg ønsker å være for alle. Turklærne våre som går opptil 5XL har ikke vært gode nok. Flere ganger har vi økt antallet vi tar inn, men etterspørselen er så stor gjennom vår nettbutikk og i våre butikker, at vi for fort går tomme. Det har vi tenkt å gjøre noe med. I 2015 øker vi derfor utvalget vårt i store størrelser, både til dame og herre. Vi tar inn mer, og får en større variasjon. For vi kan bli bedre, og vi skal bli bedre!

Jeg gleder meg til 2015, og til en spennende og frisk kolleksjon for oss store, og jeg vet at vi har mye å glede oss til!

Heidi – Stormberger
heidi

 

Kommentarer

Kommentarer