Stormbergposen: klimavennlig og avgiftsfri

Bølgene går høyt om hvem som har ansvaret for de nye poseavgiftene. Vi skal ikke ha noen formening om hva den skal kalles, men i Stormberg lever vi godt med vår egen utgave: Stormbergposen. Et biologisk nedbrytbart handlenett som kan brukes igjen og igjen – og igjen.

Ole Brumm har som kjent en fin tilnærming til valg han står overfor; ja takk, begge deler. Vi har lenge latt oss inspirere av den tidvis reflekterte bamsen med den litt for korte skjorta. Hvorfor kan ikke flere goder kombineres? Klart de kan. Både ved hjelp av fantasien og måten ting er konstruert på kan vi gi produkter lengre og flere liv. Det kan gjelde det du handler og det du har det oppi.

IMG_4477

Stormbergposen er klimavennlig og avgiftsfri

«Vil du ha pose?» er ikke et ukjent spørsmål å få når en er ute og handler. Da har en ofte gått forbi hyller med store handlenett på vei til kassen, men sjelden latt seg inspirere til å ta med et eksemplar eller to. Dessuten koster de mer enn de en får i kassen. Enn så lenge. Regjeringen legger nå på avgiftene på plastposene vi ofte etterspør i butikkene.

I Stormbergs butikker får du ikke valget. Hos oss får du et gjenbruksnett når du handler. Det kan du bruke så mange ganger du vil uten å betale en eneste krone for det. Og ikke nok med det. Handlenettet er til og med biologisk nedbrytbart.

Bruksområdene har vist seg å være flere enn det vi kunne fantasert oss fram til. Det går i alt fra gymbager til vedkurv. Til og med Ole Brumm blir utmanøvrert. Her er det ja takk, mange. Hva er ditt tips til bruksområde?

Vi har panteordning på klær som gjør at andre kan gjenbruke de plaggene du ikke lenger har bruk for. Klærne får et lenger liv, gleder flere og sparer klima og miljø. Et handlenett får også et lenger liv enn en ordinær plastpose, kan serve mange formål og sparer klima og miljø. Vi velger handlenett foran Jensenposen hvilken dag som helst.

Les også:

Jan Halvor – Stormberger

Jan-Halvor-Bransdal-tw

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Jeg bruker mine 2 til klesvask, men skal pine meg bruke den ene som gymbag fra nå av. Fint å snuble over dette!

Comments are closed.