Stormberg øker mest

– Det er ikke ofte en av de største leverandørene kan framvise den største prosentvise veksten på ett år, men Stormberg hadde den største omsetningsveksten i 2013 på 31,4%, skriver Sport, magasinet for sportsbransjen.

Vi er stolte over å fortsette veksten, takket være våre trofaste og nye Kunder. I 2013 hadde vi 377 millioner i omsetning og 336 medarbeidere, og den gode utviklingen har fortsatt i 2014. I år har vi passert 400 medarbeidere, vi har etablert 4 nye butikker, åpnet finsk nettbutikk og straks åpner vår tyske nettbutikk. Vi går spennende tider i møte.

sport

Faksimilie oktoberugaven av Sport – Magasinet for sportsbransjen

Stormberg skal drives på en måte som bidrar til at verden blir et litt bedre sted. Derfor støtter vi kampen mot fattigdom, vi arbeider for et mer inkluderende arbeidsliv, vi er klimanøytrale og vi har et sterkt engasjement når det gjelder etisk handel.

Vi som jobber i Stormberg i dag har et langsiktig mål om at Stormberg skal overleve sin 100-års dag, 18. februar 2098. Det krever at vi hele tiden strekker oss videre, samtidig som vi engasjerer oss i samfunnsutviklingen.

Vi ønsker å takke Kundene våre for at de ønsker å handle hos oss, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Steinar – Stormberger
blogg_SJO

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Comments are closed.