To netthandelspriser til Stormberg

Sist torsdag mottok Stormberg prisen for Folkets nettfavoritt og Cross boarder-prisen i en stor kåring blant nettbutikkene i Norge. Folkets nettfavoritt ble stemt frem av 55.000 nordmenn, hvor Stormberg fikk flest stemmer, mens Cross boarder-prisen ble tildelt som følge av satsingen i Sverige, Finland, USA og store deler av EU.

Vi er svært stolte over å vinne Folkets nettfavoritt og Cross boarder-prisen. Det er veldig inspirerende å se at vår satsing utenlands blir lagt merke til, og vi får ytterlige motivasjon til å styrke oss videre i flere land.

Siden 2005 har Bring delt ut Netthandelsprisene til nettbutikker i Norge. Prisene deles ut på LOAD, Logistikk- og netthandelsdagen i september. Med netthandelsprisene ønsker Bring å synliggjøre det store mangfoldet av nettbutikker som finnes i Norge, både nyoppstartede og veletablerte. Prisene kåres av en uavhengig jury, som består av personer fra næringsliv og organisasjoner og som har stor kompetanse innen netthandel og relaterte bransjer.

flagg2

Cross Border-prisen går primært til en norsk nettbutikk som opererer i ett eller flere andre land i Europa utenom Norge. Vinneren må tilby en lokalspråklig nettside i hvert land de opererer i, ha majoriteten av omsetningen i hjemmemarkedet, og score best på total brukeropplevelse for kunden.

Stormberg åpnet svensk nettbutikk i 2012 og internasjonal nettbutikk i 21 nye land i april 2014. Kjeden er en multikanalkjede som i dag består av nettbutikker og 53 fysiske butikker i Norge og Sverige.

Les mer om netthandelsprisene her.

Hege – Stormberger

hege

Kommentarer

Kommentarer