Markedssjefens favoritter til barnehagestart

Det er barnehage- og skolestart for mange rundt om i landet. Hjemme hos meg har prinsessen lagt klar antrekket til første dag på stor avdeling, for lenge siden. Nyhetene fyller nå opp både butikkene og nettbutikkene våre, her er noen av mine favoritter til de minste.

Skogan trøye og longs er et mykt og deilig undertøy til de minste, som kan brukes som undertøy, pyjamas eller som genser inni Steindalen collegejakke. Prisen er jo også veldig fin, kun 59,- pr del. Neste favoritt ut er fleecedressen, den er anvendelig året rundt. God å ha under en parkdress, og som kosedress inne.

Veldig mange kjøper ull allerede nå, for plutselig trenger de den under parkdressen, og da er det greit at det ligger klar i hylla. Rosendal ull til de minste har vi fast lavpris på, kun 99 pr del.

627-Uke32-Barnehagepakke

Sommerregnet og høsten kommer like plutselig begge to, så regntøy kan være greit å ha med første dag. Drypp regndress har vært favoritten til de små de første årene, da de gjerne sitter mer og bruker regntøyet på en litt annen måte enn de som er eldre. Etterhvert så har Sprute regntøy overtatt som favoritt til regnværsdanser, plaskekonkurranser og froskefanging. Et mykt og godt regntøy, som virkelig er slitesterkt og holder dem tørre også på de lengre utedagene.

parkdress-kun-299

Valg av parkdress får jeg ofte spørsmål om, og svaret er at det er litt avhengig av hva slags parkdress de minste foretrekker og hvor mye tøy de vil ha under. Jeg har varme barn, som gjerne trenger å justere klesmengden under, så derfor bruker de gjerne en skalldress nesten året rundt, i hvert fall fra starten av barnehageåret. Tikkedal parkdress er en slitesterk og rimelig parkdress. Den er vindtett og vanntett. Parkdressen er ufôret, men egner seg til helårsbruk. Vi er tomme for størrelser til de helt minste, men de vil komme på lager igjen i løpet av noen få uker. En annen favoritt som vi har testet i fjor vinter er Vennen parkdress, som er på lager om få uker. En skalldress med avtagbar ulldress inni til kun 999,- Virkelig en vinner hos en 5 åring som ikke har tid til å ta på seg masse tøy før han løper ut!

Og et lite ps til alle som har prinsesser som synes kjole skal brukes året rundt, sjekk ut denne søte nyheten. Den passer kjempefint sammen med Rosendal ullongs.

Fakta om sikkert barnehagetøy

  • Ikke snøring rundt halsen.
  • Godt synlige reflekser på alt yttertøy fra oss.
  • Redusert bruk av knapper, og bruk av sikkerhetssting dersom knapper brukes. Dette for å redusere risikoen for at knapper skal løsne og sette seg fast i svelg.
  • Nikkelfrie knapper for å forhindre allergiproblemer.
  • Ikke fastsydde hetter, men hetter som er festet med trykknapper som åpner seg dersom hetten henger seg fast.
  • Tøy fri for ftalater og andre stoffer som kan være skadelige for barna.

Hege -Stormberger
hege

Kommentarer

Kommentarer