En liten ivrig Stormberger om «jobben» sin

Møt Vetle. Han er 8 1/2 år og har en mamma som jobber som designer hos Stormberg. Nettopp derfor er det ikke sjeldent at Vetle må stille opp som «prøvekanin» for nye Stormbergplagg. Noe han egentlig synes er helt ok.

– Jeg har jo sommerjobber. Flere faktisk. Den første er for Stormberg. Da må jeg kle på meg masse Stormbergklær og så må mamma se hvordan de ser ut. Jeg må stå der mens hun drar og rive i dem. Det er en ganske vanlig jobb for meg. Men jeg får faktisk ikke betalt, sier Vetle og ser spørrende på sin mor. -Jo, forresten… Jeg får jo betalt i klær!

vetleVetle bor sammen med mamma og pappa i Homborsund i Grimstad Kommune på Sørlandet. Der har han alltid bodd og trives veldig godt.

– Når jeg ikke jobber for Stormberg, så har jeg sommerjobb hjemme. Da setter jeg på vaskemaskinen, bretter tøy eller rydder i gangen. Det får jeg ukepenger for. Vi har mest Stormbergtøy, men litt fra Hennes & Mauritz også. Og Cubus. Men mest Stormberg.

I sommer har Vetle planer om å besøke bestemor og å dra på hytta på Osen.

– Vi spiller mye kort, og så pleier vi bygge snøhule… Eller… Det er jo ikke så mye snø nå i sommer, så da blir det vel mest kortspill.

Og favorittplagget?

pram

– Jeg har en Pram seiljakke som jeg synes er veldig kul! Den kan jeg bruke ute om sommeren når det blåser litt.

Pram seiljakke er satt ned fra 799,- til 399,- på sommersalget vårt.

Vi ønsker Vetle og alle barn en fin sommer, helst uten snøhuler!

Kine -Stormberger
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer