Utviklingssjefens Stormbergfavoritter

Utviklingssjef hos Stormberg, Tom Høgstøl, er en aktiv fyr. Trening, aktiviteter og konserter står høyt på lista i fritiden. Her gir han deg noen av sine Stormbergfavoritter.

Jeg har jobbet åtte år i Stormberg og stortrives med plaggene, både til jobb, aktiviteter og trening. Noen av mine favoritter er klassikere som har vært i kolleksjonen i mange år. Andre er nye og trendy. Felles for dem alle er god kvalitet, til en rimelig penge – og at nesten alt er på salg akkurat nå!

Bystanda2013-160

Lindesnes seiljakke er for tiden satt ned fra 1999,- til 799,- (under sommersalget 2014)

Det er viktig med en god jakke til å ha med seg på sjøen eller en kjølig kveldstur. Lindesnes seiljakke har allerede vært med meg på to festivaler også: masse lommer med glidelås, tåler skikkelig omgang med regn, å så ser den bra ut.

En annen jakke jeg også bruker mye på sene sommerkvelder er Sogn trelagsjakke. Den er lett og lufting samtidig som den har kule fargekombinasjoner. Perfekt å slenge over en t-skjorte for å holde myggen ute, eller over en genser når det blir litt kjølig etter sola går ned. Det beste er at begge disse jakkene er på salg både titt og stadig. Følg bare med i nettbutikken, så kan du fort gjøre et kupp.

Jeg elsker sommer og jeg elsker å bade. Kvalvika er Stormbergs beste badeshorts noensinne. Punktum! Fine farger kombinert med bra design. Den sitter bra på og den tørker fort.

Når sola steiker og kveldene bli lange er Bjerke shorts et plagg som kan kombineres med det meste. Med ei matchende skjorte og oppbrettede ermer, kan du gå rett fra stranda til hageselskap.

En  ordentlig regnjakke er også god å ha med seg når den norske ikke innfrir til forventningene. Oksøy regnjakke er utviklet for skikkelig ruskevær og er lett nok til å ha i sekken på festival. Og kommer sola frem igjen; tørk, brett og stapp!

Jeg liker også å ha med meg en litt lettere jakker til bruk i bedre vær. Brattland og Torungen jakker er lett å pakke vekk hvis jeg ikke  trenger de.

Og det beste av alt? Flere av disse produktene er nå på sommersalg i nettbutikken. Klikk deg inn og vit at du kan handle med god samvittighet da produktene er klimanøytralisert og uten skadelige kjemikalier!

God sommer!

Tom – Stormberger
tom

Kommentarer

Kommentarer