På rett hylle

Mitt fulle navn er Christopher Hare. Jeg er 26 år og bor i egen leilighet på Myklebust i Tananger. Som nyfødt ble jeg diagnostisert med ryggmargsbrokk og hydrocephalus (vannhode). Jeg har av den grunn sittet i rullestol hele livet. Derfor er leiligheten tilrettelagt. Av daglige aktiviteter driver jeg med kjelkehockey to ganger i uken.

Jeg kom først i kontakt med Stormberg rundt september 2012. Jeg hadde hørt at Stormberg ansatte flere personer som har fått problemer i livet sitt som følge av f.eks fysisk skade, fengselsdom osv. Senere fikk jeg vite at denne gruppen utgjør 25 % av alle Stormberg-ansatte. Det synes jeg er veldig bra.

Stormbergbutikken der hvor jeg jobber befinner seg på et kjøpesenter på Madla, Amfi Madla.

Preikestolen

Jeg synes det har vært veldig kjekt å jobbe her. Jeg føler jeg har blitt veldig godt mottatt av mine arbeidskolleger fra den dagen jeg begynte å jobbe der. Jeg har delt min situasjon med dem og de har alle hjulpet meg å tilpasse min arbeidsdag etter det. Videre får jeg råd og tilbakemeldinger på hvordan jeg utfører mine oppgaver som butikkselger. Jeg har hatt både gode og dårlige dager, men alt i alt synes jeg det har gått ganske greit i sette seg inn i hvordan alt fungerer i butikken. Jeg har blant annet hatt nyttige samtaler med min nærmeste sjef angående tilrettelegging av arbeidsdagen. Jeg jobber i overkant av 20 timer i uka, fordelt på dager, kvelder og helger.  Alt i alt synes dette utgjør en bra arbeidsuke, men jeg vil prøve å legge til et par timer ekstra etter hvert.

Som butikkselger føler jeg at jeg mestrer hverdagen ganske bra. Det hender at jeg av og til mister fokus i det jeg holder på med. Da er det ikke lett å utføre mine oppgaver kontrollert og hurtig. Oppstår det et eller annet hinder underveis, enten jeg får problemer med en kunde, det er et eller annet med kassesystemet i butikken jeg ikke forstår, eller jeg må hente varer som henger høyt oppe, pleier jeg som regel å spørre en av mine kolleger om hjelp. Noe av det viktigste jeg har lært ved å jobbe her er at alle ansatte i butikken hjelper hverandre. Jeg vil legge til at jeg setter noen egne mål for hver uke.

Det er vært en lang prosess i min opplæring, fra den dagen jeg begynte. Så langt har jeg hatt en ganske jevn framgang. Målet mitt nå er å mestre hverdagen i butikken så godt at  jeg kan utføre arbeidsoppgaver på en mer kontrollert og hurtigere måte.

Christopher – Stormberger
chris80

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Stå på Christoffer, jeg fikk kjempegod service da jeg handlet hos deg 🙂

Comments are closed.