Hello world!

Read the english version of the blog here.

Hurra vi har fått 779 millioner nye Kunder! Eller… Potensielle Kunder, da. Kan du tenke deg? Hvis alle 779 millioner skulle komme inn i butikkene våre samtidig? Køen utenfor hver eneste butikk ville vært nesten 1000 kilometer lang. Det hadde muligens blitt litt utfordrende. 

Da er det godt at vi har funnet en annen løsning. Nemlig individuelt tilpassede nettbutikker som er åpent hele døgnet i alle tidssoner. Alt vi har tilgjengelig på lager til enhver tid.

Da vi åpnet vår norske nettbutikk i 2008, var målet å bli best på netthandel og Kundeservice i Norge. I 2010 og 2013 ble vi kåret til Årets nettbutikk i Norge.
flagg2

Nå ligger verden for våre føtter. Med svensk nettbutikk lansert i 2012 og 21 nye land offisielt lansert den 15. april 2014. Nå er målet «best i verden» på netthandel og kundeservice innenfor sport og outdoor. Og hvordan oppnår vi det? Jo, ved å lytte til Kundene våre. Både om produkter, handleopplevelsen og oppfølgingsservice.

Internasjonalt-våren2014

Her er litt av Kundesenterteamet, en usedvanlig dyktig og dedikert gjeng!

Hver måned henvender om lag 4000 Kunder seg til vårt Kundesenter. Og vi ønsker at 4000 Kunder skal være fornøyde med måten nettopp deres sak blir behandlet på. Enten de snakker norsk, svensk, finsk eller engelsk. Derfor har vårt konsulentteam blitt utvidet med språkkyndige konsulenter. Bonjour, good afternoon, hola, moi, privét og cześć! Hver gang telefonen ringer kan den komme fra minst 23 ulike land. Da gjelder det å være fleksibel og løsningsorientert.

Vi håper virkelig at du har hatt gode opplevelser med oss og forteller oss hvordan vi kan bli din favorittleverandør av sports- og turtøy!

Se også bloggposten: Idag öppnar vi i Sverige

Hege -Stormberger
hege

 

Kommentarer

Kommentarer