Kraften i å tenke helhet

I Norges største undersøkelse om hvilke virksomheter forbrukere opplever som mest bærekraftige, har 5000 nordmenn stemt Stormberg til topps. Sånt blir vi veldig rørt og stolte av. Tusen takk for tilliten!

En ting er når leverandører og samarbeidspartnere gir oss positive tilbakemeldinger. Det er hyggelig, men det betyr ekstra mye når våre Kunder gir oss tommel opp.

sbi14

For Stormberg er ikke bærekraft en strategi. Det er grunnleggende for virksomheten vår. Vi har siden starten av Stormberg i 1998, ønsket å drive på et måte som utgjør en forskjell. Et måte som setter positive spor i alle ledd av vår leverandørkjede. Til vår store glede er det noe våre Kunder er opptatt av og setter pris på.

Vi valgte vår måte å drive på fordi vi tror på å ta vare på verden rundt oss. På våre medmennesker, dyrene våre og naturen vi er så glade i. Det behovet har ikke blitt mindre etter at FNs klimapanel i dag nok en gang la frem en rapport som dokumenterer hvor alvorlig klimaendringene er. Derfor er det så viktig at vi aktivt bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted. Vi tror på å ha dette som en grunnleggende måte å drive virksomheten på. Det er viktig for oss at Stormberg er et selskap som ikke bare prater, men også etterlever det vi snakker om.

Ungdom_blogg

Derfor er det ekstra hyggelig når det er våre Kunder og turfolk flest som bedømmer oss. Slike oppmuntringer gir oss den bekreftelsen vi trenger, nemlig vissheten om at Kundene ønsker å ta bærekraftige valg hvis de bare får sjansen og den informasjonen de trenger.

Det er norske bedrifters ansvar at det blir handlet mer miljøvennlige og etiske produkter. Vår oppfordring til andre bedrifter; ikke vent på at Kundene deres skal ta initiativ til grønnere produkter og mer etisk drift. Ikke vent til klima og samfunnsansvar blir en motesak. Gå foran som gode eksempler og ta ansvar.Ta ansvar fordi det er det rette å gjøre, og gjør det enkelt for Kundene å ta bærekraftige valg.

Les også Små og store tiltak for bærekraft

Steinar -Stormberger
blogg_SJO

Kommentarer

Kommentarer

6 Comments
  1. Utrolig bra!
    Jeg er veldig opptatt av arbeidsvilkårene til de som produserer klærne jeg går med. At dere tar dette så alvorlig, er absolutt en grunn til å at jeg kjøper klærne deres 🙂

  2. Stormberg stormer fremover med kvaliteter som absolutt mange andre norske produsenter burde ha/har noe å lære av. Min erfaring, kjøp Stormberg. Det er som et kinder-egg. Du både får, gir og det ser bra ut.

  3. Takk for gode ord, Lars. Vi er svært stolte over den tilliten vi og vårt engasjement blir vist. Det motiverer til videre arbeid med bærekraftig drift! Mvh Kine -Stormberg

  4. Jeg hadde nær sagt: «Det er en selvfølgelighet». Det deles ut priser i øst og vest. Mange er fortjente. Andre er mer til Champange og canapéer. Men på toppen av pyramiden står Stormberg. Til Lykke. Vi gleder oss, selv om vi ikke ble overrasket over avstemmingsresultatet.

Comments are closed.