Resultater – 200.000,-

Tusen takk for det fantastiske engasjementet rundt avstemningen av deres hjertesaker. Vinnerne er kåret, og vi gratulerer disse organisasjonene med følgende beløp:

1.plass – kr 100 000 – Sykehusbarn

2.plass – kr 60 000 –  Little Bryn Nursery School

3. plass – kr 40 000 –  Tjukkasgjengen

Status oppgitt pr 31.mars kl. 12:00. 

Status

 

Se også bloggposten; Stem med hjertet 

Hilde, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer

8 Comments
 1. Tusen takk for det fantastiske engasjementet rundt avstemningen av deres hjertesaker. Vinnerne er kåret, og vi gratulerer disse organisasjonene med følgende beløp:

  1.plass – kr 100 000 – Sykehusbarn
  2.plass – kr 60 000 – Little Bryn Nursery School
  3. plass – kr 40 000 – Tjukkasgjengen

 2. Synes det er på tide at ME pasienter får hjelp. Stemmen min går som sagt til MEandyou. Tenker på alle de barna som har blitt fratatt livene sine pga sykdom. Tenker på foreldre som blir dårlig behandlet av systemet og ofte får skylden for at barna er syke. Disse familiene må takle mer enn bare sykdommen, som fratar de alt de hadde.. De må takle andres hovmod, arroganse, bedrevitenhet..de må takle at barnevernet truer med å ta barna, instanser som ikke forstår og som i sin uvitenhet, gjør livene til disse familiene ekstra vonde. Dette er mennesker…barn og voksne med en sykdom som det ikke finnes noen kur for, enda. Disse menneskene føler mye smerte, på mange områder. Mange av disse syke har en livskvalitet som kan sammenlignes med livskvaliteten til en kreftsyk mot slutten. Vanskelig å tro.? Det er på tide at disse menneskene får tilbake livene sine. Jeg håper mange vil stemme på MEandyou!! 🙂

 3. Sykehusbarn! Så flott at noen gir barn og ikke minst unge på sykehus noe

 4. Disse gjør en fantastisk innsats for barn og unge som er innlagt i sykehusene her i landet,så det er helt naturlig for meg å gi disse min stemme.

 5. Vet ikke om det er bra eller trist at det er så mye helsesaker her, trist fordi helsevesenet ikke kommer i mål uten hjelp, bra fordi folk bryr seg, og firma som Stormberg trår til og hjelper. Jeg kjenner selv både Borrelia-pasienter(NorVect) og ME-pasienter(MEandYou), og ser hvordan barn og voksne sliter med å få utredning og behandling. Særlig vondt blir det når foreldre får skylden for barnas oppførsel under infeksjonen, det er heldigvis sakte på vei ut nå.
  Takk til Stormberg, slik vi har det nå trenger vi den hjelpen vi kan få!

 6. Oppfordrer til å stemme Norvect slik at de kan fortsette sitt viktige arbeid for at mine kjære og venner som er rammet av flåttbårne sykdommer kan få tilbake forskning og behandling gjennom helsevesenet i Norge og bli friske igjen.

 7. Stemmer for sykehusbarn. Disse trenger veldig en oppfriskning i deres tunge hverdag! 🙂

Comments are closed.