Hvem synes du skal dele 200 000,-?

Har du fått med deg at vi skulle avsløre en overraskelse denne uka? Stormberg er hoppende glade for å runde 200.000 følgere på Facebook -og har tenkt å vise det!

Hvordan? Ved å la dere bestemme hvilke tre samfunnsnyttige organisasjoner som blir sponset med tilsammen 200.000,-. Èn krone per følger.

Stormberg passerer i disse dager 200.000 følgere på Facebook. Det gjør oss hoppende glade og veldig takknemlige. Dialogen vi har med Stormbergs følgere, interessenter og Kunder i sosiale medier, er viktig for oss og noe vi lærer mye av. Vi liker å la gode ting gå i arv, og sender derfor vår glede videre til humanitære og samfunnsnyttige formål. 200.000,- er i den forbindelse satt av til sponsorat av organisasjoner som driver samfunnsnyttig virksomhet. Vi ønsker å fordele dette beløpet mellom de tre organisasjonene/formålene som Stormbergs følgere i sosiale medier mener fortjener det mest.

banner

Og nå lar vi våre følgere nominere av hjertens lyst. Har du en organisasjon som trenger penger til en god sak og står ditt hjerte nær? Ja, da synes vi du skal nominere dem i kommentarfeltet under, eller på Facebook. Ingen er for store, ingen er for små.

De nominerte bør reflektere Stormbergs verdigrunnlag; Modig, Bærekraftig, Ærlig og Inkluderende.

Hvilket formål synes du fortjener å få pengene? Bruk kommentarfeltet i denne bloggposten til å gi oss ditt forslag på den organisasjonen, foreningen, idrettslaget e.l som du mener pengene skal gå til. Start kommentaren med navnet på organisasjonen som du mener fortjener det mest, og skriv deretter en kort begrunnelse på hvorfor du nominerte nettopp dette formålet.

Onsdag 26. mars trekker vi ut 10 finalister som blir med i en avstemming på Facebook. De tre aktørene som har flest stemmer når avstemmingen er ferdig torsdag 27. mars klokken 15.00, vil motta følgende beløp:

  1. plass får 100.000,-
  2. plass får 60.000,-
  3. plass får 40.000,-

Men en overraskelse kommer sjelden alene, så følg med! Vi markere at vi har passert 100 000 følgere på Facebook også ved å gi en overraskelse direkte til våre Facebookfølgere. Informasjon om dette legges ut på Facebooksiden vår i slutten av uken.

Siste frist for å nominere er onsdag 26. mars kl 12:00.

Les også bloggen Etikk, takk!

Kine -Stormberger
kine_blogg

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
  1. ME-forskning 🙂
    Det er altfor mange mennesker i dette landet som får livene sine ødelagt av denne sykdommen – og det gjøres altfor lite for å finne behandling som faktisk virker.

  2. ME-Forskning! 🙂
    Fordi jeg mener det er utrolig viktig å skaffe kunnskap om denne sykdommen. Jeg gleder meg til forskerne finner en behandling som virker, slik at vi kan begynne å leve igjen! 🙂

Comments are closed.