Planlegging må til

De fleste er nok på god vei til å legge vinteren bak seg for denne gang, og ønsker vår og sommer velkommen. Før vi kan senke skuldrene å gjøre det samme, så må vi ta en titt på neste vinter. Det gjør vi ved å dra til fjells.

I uke 12 reiser to av oss fra markedsavdelingen til Hovden for å ta modellbilder av den fargespreke vinterkolleksjonen for år 2014/2015. Dette krever mye planlegging, og vi har 4 dager på oss der alle vinterplaggene skal foran linsa, på modeller så klart. Vi skal både ta modellbilder av damer, herrer, ungdom og barn. Vi skal i alpinbakken med slalåm og snowboard, i sporet på langrennski, samt ta bilder av familier på tur for den rette stemninga. Og vi må jo ikke glemme alle de flotte naturbildene, så vi krysser fingrene for at været er med oss denne uka.

Hovden

Her ser du en del av vinterkolleksjonen for vinter 2014/2015

Bak en slik fotoshoot, som er årets viktigste, ligger det mye planlegging. Plagg skal matches, utstyr som ski, snowboard, truger, og kamerautstyr må pakkes. Og det viktigste av alt, modeller må bookes, og den gode gamle timeplanen må klargjøres.

Kamerutstyr

Dette er bare noe av kamerautstyret til fotografen vår.

Nå er alt i boks, og til mandag drar markedsfjolls til fjells. Vi ønsker oss selv god tur, og modellene våre en god fotoshoot, vi gleder oss!

Hver dag vil vi oppdatere Instagram med nye Hovden-bilder, følg oss gjerne her.

Se også bloggposten; Fotografering Hovden

Hilde, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer