Svenskene hevder seg

I forrige uke møtte du Tom og Christina. 50% av den harde treningskjernen på Stormberg. Denne uken er det to svensker som kommer bak dem i løypa. Godt driv har de også!

Helene Victoria og Johan jobber som henholdsvis Grafisk Designer og Teamleder Kundeservice på Stormbergs Service kontor. De har begge vært Stormbergere siden august 2012, og sprer både latter og motivasjon i kontorlandskapet.

IMG_7812Johan Svensson

Hva er det største fordelen med Stormberg treningstøy? Hvis man trener ofte så trenger man mange treningsplagg, og Stormberg har treningsklær til alle aktiviteter, i god kvalitet, til en rimelig pris. Et stort pluss er at de er lette å vaske og tørker veldig raskt.

Hvilke treningsplagg bruker du til hvilke aktiviteter?
Forse shorts – til alt
Spor shorts – til løping og Body Combat
Spor t-skjorte – til alt
Spinnvill sømløs genser – til Crossfit og løft

Har du noen favorittegenskap i et plagg?
Lav vekt og at de holder seg på plass.

Favorittaktivitet: Crossfit
Favorittøvelse: Deadlift (Markløft)
Favorittplagg: Forse shorts

IMG_7756Helene Victoria Gillberg Christensen

Hva er det største fordelen med Stormberg treningstøy? Jeg er utrolig glad i farger og liker å kombinere freshe farger på trening. Det er en utrolig fordel at plaggene er rimelige, for jeg får jo aldri vaska ting fort nok. Da er det greit å ha et par tre sett å variere mellom. Og så liker jeg at plaggene varierer mellom lang og kort design på armer og bein. Passer til alle øvelser og alle årstider.

Hvilke treningsplagg bruker du til hvilke aktiviteter?
Jeg liker myke og elastiske plagg. Ting som ikke gnager eller sklir opp. Jeg er veldig glad i de sømløse produktene som Spinn, Bjor og Spinnvill. Disse er fine å kombinere med andre plagg hvis man ønsker å dekke seg litt til. Og så er det godt at de er frukttransporterende når man trener hardt.

Har du noen favorittegenskap i et plagg?
Jeg har blitt veldig glad i at de lange treningstightsene som har glidelås nederst. Dette gjør dem både fleksible og behagelige å bruke. Nederste del kan lett åpnes når full lengde blir varmt.

Favorittaktivitet: Crossfit
Favorittøvelse: Kettlebells
FavorittplaggStep 2-i-1 singlet og Hellerdal singlet (den har så flotte farger!)

IMG_8785 IMG_8598IMG_8486IMG_7969Har du en Stormberg treningsfavoritt? Fortell oss det gjerne i kommentarfeltet under. Og gled deg til vår nye Studio kolleksjon kommer i butikken i løpet av mars.

Les også bloggen om sports- og turtøyet vårt i store størrelser 5XL Stormberg.

Kine -Stormberger
kine_blogg

 

 

Kommentarer

Kommentarer