Bakom kamera på fotoshoot

I slutten av mars kommer vårt nye, sporty og fargespreke treningstøy til dame på lager, og da er det viktig at vi har modellbildene klare. Tirsdag og torsdag denne uken var vi på fotoshoot både i og utenfor treningsstudio, og her gir vi deg en titt behind the scenes.

På tirsdag var vi i et treningsstudio og tok treningsbilder i sin rette setting. Modellene våre er aktive damer, og de følte de fikk mye ut av dagen når de kunne slå to fluer i èn smekk, nemlig modelloppdrag og treningsøkt i ett.

Blogg 5

Treningstøyet som kommer inn er i spreke farger, og på noen av bildene ønsket vi å få dette godt frem, og vi ønsket også at treningstøyet ble tatt ut fra treningsstudio. Fotografen hadde noen dager i forkant vært på befaring for å finne det perfekte lokale, og vi endte til slutt med et parkeringshus. Her lekte vi oss også litt med røykmaskin, og hvordan resultatet av det ble får du se i slutten av mars.

Blogg 6Tusen takk til våre in-housemodeller, Pernille og Helene, for sporty innsats.bredde

Se også bloggposten; Når regnet uteblir

Hilde – Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer