Kongen av tekstiler

I litt over tre år har Roy Andersen jobbet som butikkmedarbeider for Stormberg. Men hva er det som gjør at Roy er litt annerledes enn butikkansatte flest? Jo, han bare elsker å lære mer om tekstiler!

Det skal litt til å sette Roy fast på produktkunnskap. Og det han ikke vet, det finner han ut av.

– Jeg digger at Kunder spør mange spørsmål. Og så lenge jeg kan svare, er det bare gøy. Det er ikke lov å svare «jeg vet ikke» her hos oss. Vet vi ikke, så finner vi ut av det. Om vi må Google, spørre de andre på jobb, eller finne svar via andre kanaler, så liker vi å komme til bunns i saker, smiler han.

roy

– Og så stiller jeg Kundene mange spørsmål. Om hvor ofte plagget skal brukes, aktivitetsnivå, alder på bruker eller når på året plagget vil bli mest brukt. Jo mer vi vet, jo lettere blir det å finne rett plagg til rett Kunde.

Og hva er så Roys favorittplagg? Han er selvfølgelig en stor fan av plagg med tekniske egenskaper. Gjerne plagg som gjør mer enn en ting.

– Favoritt plagg? Liadalen turbukse! Hvorfor? Fordi den er lett, har stretch, behagelig å ha på og er superallsidig. Du kan bruke den på fjelltur, på kino eller på kontoret. Mye bukse for pengene med andre ord.

Vil du ha hjelp av Roy til å finne det perfekte plagget for deg, så finner du han på Stormberg Outlet på Avenyen i Kristiansand.

Les også hva Imre og Vetle synes om snowboardplaggene de fikk teste.

Kine – Stormberger
kine_blogg

 

 

Kommentarer

Kommentarer